REAL ESTATE

Arhitecţii de la HTO s-au ocupat de amenajarea birourilor Deloitte din clădirile The Mark şi Oregon Park FOTO

29 octombrie 2019, ora 11:26 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Deloitte Oregon Park 1.jpg
HTO Architecture & Engineering, companie specializată în consultanță, design și amenajări interioare pentru spații de birouri, rezidentiale, hoteluri și spitale, anunță că lucrările de proiectare și amenajare a spațiilor nou-ocupate de către Deloitte România au însumat suprafețe de aproximativ 18.500 metri pătrați, atât pentru birourile din The Mark, cât și pentru cele din Oregon Park.

„Relocarea Deloitte România în spațiul The Mark a însemnat și asumarea din partea echipei noastre a unui timp foarte scurt pentru finalizarea unui proiect de o complexitate mult peste media întâlnită pe piața românească: 15 februarie – 1 mai. Încă din faza de proiectare am propus idei care au permis ca investiția să fie canalizată către soluțiile reconfigurabile, reutilizabile și relocabile”, a declarat George Nicu, Lead Architect, HTO Architecture & Engineering.  

HTO Architecture & Engineering a livrat, pentru relocarea în spațiul The Mark, un proiect complex, pentru toate cele opt etaje ocupate de companie, care cumulează o suprafață de aproximativ 8.000 de metri pătrați.  


Soluția propusă de specialiștii HTO Architecture & Engineering a constat în dezvoltarea proiectului eminamente pe baza sistemelor inteligente de compartimentare și a sistemelor versatile de mobilare, soluții moderne atat ca design cât și cu proprietăți de izolare acustică. Acestea au asigurat, pe lângă calitate și design, avantajul unui timp redus de implementare. Rezultatul constă într-un proiect ce îmbină clasicul cu influențe moderne, cu o imagine atemporală și importante accente Bauhaus.  Mai mult, într-un alt proiect furnizat companiei multinaționale, HTO Architecture & Engineering a asigurat proiectarea arhitecturală, execuția - compartimentarea, mobilarea și finisajele pentru centrele de servicii Deloitte din centrul de birouri Oregon Park.


Trei etaje, cu o suprafață totală de 10.500 de metri pătrați, au fost amenajate într-un interval de timp alocat de două luni pentru fiecare nivel ocupat.

Fiecare spațiu a fost individualizat prin elementele sociale - amfiteatru, cafeteria, spațiu pentru training, dar și spații informale. Toate etajele sunt unificate prin tipologia open space, iar componenta de birouri este similară, de la un nivel la altul, pentru consistență în imagine. Astfel, este menținut un aspect unitar, desi suprafața este individualizată pentru mai multe entități ce ocupă fiecare nivel în parte.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 23 Octombrie 2021, 10:13
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter