REAL ESTATE

Austriecii de la Lagermax au inchiriat 2.230 mp intr-un parc industrial de langa Bucuresti

15 septembrie 2009, ora 15:59 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
lagermax2.jpg
Compania de transport si logistica Lagermax-AED a inchiriat 2.230 mp in parcul industrial Equest Logistic Centre, situat la 14 km de Bucuresti, a anuntat marti DTZ Echinox, firma de consultanta imobiliara care a intermediat tranzactia.
Spatiul inchiriat in parcul industrial, ce apartine companiei Equest Balkan Properties, cuprinde si 356 metri patrati de spatii de birouri la mezanin.

Noul sediu Lagermax din Bucuresti ofera posibilitatea pentru o viitoare expansiune, Lagermax intentionand sa-si mareasca suprafata in urmatorul an.

Lagermax-AED Romania este parte a grupului austriac Lagermax si partener al retelei IDS din Germania. Compania este specializata in transportul FTL/LTL si intr-o serie de alte servicii conectate la retele europene, fiind axata pe livrarea pieselor pentru companii din industria auto, cum ar fi Honda, Mazda, Scania, Ford, Land Rover, Jaguar, Volkswagen Gruppe.Equest Logistic Center face parte din portofoliul companiei Equest Balkan Properties si este amplasat pe autostrada A1, la 40 de kilometri de centrul Bucurestiului, cu acces direct la autostrada A1 si la Aeroportul International Otopeni, prin soseaua de centura.

Parcul industrial cuprinde 3 cladiri. Cladirea 1 reprezinta un depozit dotat cu spatii de birouri cu o suprafata de 20.308 mp, a fost inaugurata in februarie 2008 si este ocupata integral. Cladirea 2 are o suprafata de 18.161 mp si a fost gata de inchiriere in octombrie 2008, fiind ocupata in prezent mai mult de jumatate. Cladirea 3 are o suprafata de 18.161 mp, a fost terminata in martie anul curent si este ocupata 58%.

In mai 2009, DTZ Echinox a intermediat inchirierea a 3.200 mp de spatii de depozitare de catre Fresenius Medical Care, in cadrul NordEst Logistic Park, proiect al Immoeast.

Stocul de spatii de logistica si depozitare clasa A din Bucuresti a ajuns la 750,000 mp, incluzand aici doar proiectele care au fost/sunt disponibile de inchiriat. Aceste depozite sunt consituite in parcuri /centre logistice, marea majoritate a lor concentrandu-se in vestul Bucurestiului, pe autostrada Bucuresti-Pitesti.

Tranzactiile realizate anul acesta, pana la sfarsitul lunii august au insumat 35.000-40.000 mp, un volum considerabil scazut fata de anul 2008, cand s-au inchiriat 200.000 mp in Bucuresti. Tranzactii de peste 10.000 mp nu au existat in 2009. Rata spatiilor vacante a crescut si ea la peste 10%, stocul disponibil pentru inchiriere depasind 75.000 mp. Insa aceste spatii sunt dispersate si au suprafete variabile intre 1.000 - 5.000 mp, cu greu gasindu-se insa suprafete compacte de peste 10.000 mp.

DTZ este una dintre cele mai importante companii internationale de consultanta imobiliara, cu peste 10.000 de specialisti in 148 de orase din 43 de tari din intreaga lume.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
ex: ipopescu@yahoo.com
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Ultima ora
Duminica, 24 Februarie 2019, 08:12
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter