REAL ESTATE

Baneasa Business & Technology Park reinnoieste contractele cu doi chiriasi

12 martie 2015, ora 10:56 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
BB&TP_1.jpg
Cladirea dezvoltata de compania imobiliara Baneasa Business & Technology Park in Baneasa si-a pastrat doi dintre chiriasi, in tranzactii semnate de consultantii The Advisers/Knight Frank.

Eaton Electric Romania, filiala locala a Eaton Corporation, producator mondial de echipamente electrice de joasa tensiune si de solutii de automatizare, si-a reinnoit contractul de inchiriere in cladirea BBTP, unde ocupa in prezent 1.000 mp.

Si Nokia Solutions & Networks Romania (NSN) a decis sa ramana in cladirea de birouri din Soseaua Bucuresti-Ploiesti, unde ocupa un spatiu de circa 400 mp, in tranzactia realizata de consultantii The Advisers/Knight Frank care au fost responsabili de procesul de extindere si renegociere a contractului. 

Situat in zona Baneasa, in proximitatea aeroportului Henri Coanda, parcul de afaceri Baneasa Business & Technology Park, cu o suprafata totala de 28.614 mp si un grad de ocupare de 97%,  a fost dezvoltat de compania imobiliara BB&TP SA, fiind livrat in 2008.The Advisers, birou asociat Knight Frank in Romania, ofera servicii integrate de consultanta in tranzactii imobiliare atat la nivel strategic, cat si comercial, precum si studii si evaluari. Compania, fondata in anul 2009, este lider de piata in ultimii 5 ani pe segmentul inchirierilor spatiilor de birouri.

Fondata in 1896 la Londra, Knight Frank LLP are sedii principale la Londra si New York, fiind prezenta in 48 de tari prin intermediul a peste 330 de birouri locale.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 25 Iunie 2022, 06:43
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter