- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Casefaraintermediari.ro se extinde prin franciza in 5 orase din Moldova

15 Dec, 14:00 • Redactia DailyBusiness
Portalul imobiliar casefaraintermediari.ro se extinde prin franciza in judetele Suceava, Bacau, Piatra Neamt, Iasi si Botosani, urmand ca in 2010 procesul sa continue pana la acoperirea a 50% dintre judetele tarii.
Casefaraintermediari.ro se extinde prin franciza in 5 orase din Moldova

Partenerul pentru regiunea Moldovei este Viorel Ropota, om de afaceri local, implicat in distributia de produse alimentare, care a precizat ca investitia va fi recuperata dupa un an.

Taxa de intrare in franciza difera in functie de numarul de judete acoperite, un francizat avand optiunea de a alege un judet sau mai multe.

Taxa de franciza se incadreaza intre 1000 – 1.500 euro pe an, iar redeventele pe anunt variaza intre 5 si 15%.

Extinderea francizei casefaraintermediari.ro in tara este un proces ce va continua pe parcursul anului viitor, intentia actionarilor fiind ca pana la sfarsitul anului 2010 sa acopere cel putin 50% din judetele tarii.

„In momentul de fata suntem in discutii avansate pentru acoperirea zonei Ardealului, urmand ca la inceputul lui 2010 sa ne concentram si pe celelalte regiuni ale tarii,” a spus Gabriela Enescu, general manager casefaraintermediari.ro.

Portalul casefaraintermediari.ro a fost lansat pe piata in 2007, iar in noiembrie s-a relansat cu o investitie de 35.000 euro. In prezent, portalul contine peste 1.300 de anunturi active.

Proprietarii companiei sunt Gabriela si Valentin Enescu si Xenia Dragoescu.