REAL ESTATE

Ce promoveaza companiile imobiliare sub umbrela "Prima Casa"

25 iunie 2009, ora 15:38   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
House-in-Con.jpgmc.jpg
Programul "Prima Casa" a scos din inertie multe din companiile active pe piata imobiliara, care au inceput deja sa se gandeasca la solutiile pe care vor sa le promoveze sub umbrela programului.
Spre exemplu, EuroMetropola a lansat un proiect prin care promoveaza constructiile in regie proprie pentru acest program.

Compania imobiliara EuroMetropola a discutat cu mai multi proprietari de terenuri si in asociere cu o companie de constructii a inceput promovarea unor case, la preturi de 480 euro pe metru patrat.

Terenurile disponibile pentru acest program sunt in localitati de langa Bucuresti, cum ar fi Buftea sau Crevedia.Recent, dezvoltatorul imobiliar Impact a lansat doua oferte pentru programul "Prima Casa".
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Prima casa a spus:
12/07/2009 14:28
Se pare ca pana la urma progrmaul prima casa a pornit printr-o reclama fatisa la BRD ca fiind vezi Doamne prima banca care a acordat creditul prima casa... Companiiile precum EuroMetropola se zbat sa isi faca cunoscute ofertele... nu au relatii asa de bune pentru a aparea la tv alaturi de Boc...
In fine... ceea ce este tare la progrmamul prima casa este ca nu are un site oficial...
Am tot cautat in ultimele zile un site oficial pentru programul prima casa insa mai mult de site-ul asta www.primacasa2009.ro nu am reusit sa gasesc...
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 21 Ianuarie 2022, 14:04
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter