REAL ESTATE, LIFESTYLE

Cea mai scumpa locuinta de inchiriat din SUA? Costa 600.000 dolari/luna

03 noiembrie 2014, ora 15:42 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
beverly-house.jpg
Cu o chirie lunara de trei ori mai mare decat ar costa in medie sa cumperi o locuinta, Beverly House este considerata a fi cea mai scumpa casa din SUA pentru inchiriat. La un pret exorbitant de 600.000 de dolari/luna, aceasta reprezinta o resedinta temporara pe care doar cei super-bogati si-o pot permite.

Beverly House se intinde pe o suprafata de peste 3 hectare ce inlude si doua locuinte pentru oaspeti. Vila principala are o suprafata de peste 4.600 mp, 17 dormitoare si 30 de bai. Nivelul chiriei face ca aceasta proprietate sa fie cea mai scumpa de pe piata americana, potrivit lui Jeff Hyland, presedinte al Hilton & Hyland, agentia care se ocupa de inchirierea acesteia.

Spre comparatie, costul mediu al unei locuinte aflate la vanzare in SUA este de 176.000 dolari. Mai mult, nivelul chiriei pentru aceasta proprietate este de 3 ori mai mare si decat urmatoarea cea mai scumpa locuinta pentru inchiriat, o casa din Malibu, scrie CNBC.

Dar o inchiriaza cineva? Da, potrivit lui Hyland. Acesta a mentionat ca proprietatea a fost inchiriata de mai multe ori de-a lungul anilor, dar nu a specificat o cifra anume. Cea mai lunga perioada in care cineva a locuit acolo a fost de pana la 2 luni.

Patru persoane au detinut locuinta de cand a fost construita in 1927. In urma cu 60 de ani, Marion Davies a cumparat-o pentru magnatul media William Randolph Hearst. El si-a trait aici ultimii ani, fapt care a cantareste greu in nivelul chiriei. Pentru 600.000 dolari/luna poti dormi in aceeasi casa care a fost candva a lui Citizen Kane.

Un cod postal celebru - 90210

Proprietatea este situata in Beverly Hills in zona cu cel mai faimos cod postal din SUA, 90210. Pe Sunset Boulevard se afla locuintele multor vedete, care se feresc de blitz-urile fotografilor.

Beverly House este la randul sau o vedeta. Aceasta casa este locul in care Whitney Houston si Kevin Costner au filmat scenele pentru povestea lor de dragoste inchipuita din "The Bodyguard". Tot aici au mai fost filmate si scene din “The Godfather”.De asemenea, a gazduit personalitati precum John si Jackie Kennedy, care au stat acolo in timpul lunii de miere.

Dar nu te teme. Daca mutarea temporara in aceasta proprietate unde a dormit candva un lider al lumii libere nu te multumeste, atunci o poti cumpara. Casa poate fi cumparata pentru 135 milioane de dolari.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
ex: ipopescu@yahoo.com
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Materialele zilei din REAL ESTATE
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Vineri, 20 Aprilie 2018, 05:41
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter