- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Chinezii \”pariaza\” 200 mil. euro pe locuinte pentru tineri in Capitala

21 Apr, 10:25 • cristina.mihai
Compania cu capital chinez Zheng Shi International planuieste investitii de 200 mil. euro pentru piata rezidentiala bucuresteana, au declarat reprezentantii Cityland, agentia promotoare.
Chinezii \pariaza\ 200 mil. euro pe locuinte pentru tineri in Capitala

Zheng Shi International este o companie cu actionariat 100% chinez, al carei pachet majoritar il detine Zheng Xing, presedintele asociatiei oamenilor de afaceri chinezi din Romania. Compania distribuie materiale de constructie si detine hipermarketul de materiale de constructii si finisaje Orient Hyperconstruct din Voluntari.

Compania a intrat pe piata imobiliara bucuresteana in toamna lui 2007 prin proiectul rezidential Ideea Residence Dobroesti, din zona Fundeni-Dobroesti.

Investitia in acest ansamblu residential cu 108 locuinte se va ridica la 6,5 milioane euro, publicul tinta fiind tinerii.

Preturile pentru un apartament cu doua camere in ansamblul rezidential pornesc de la 85.000 euro, TVA inclus, iar un apartament cu 3 camere de la 107.000 euro, TVA inclus. Suprafetele aferente acestor preturi sunt de 55 metri patrati construiti, respectiv 107 mp construiti.

Pe langa acest proiect, care va fi finalizat in decembrie 2008, compania se afla in present in faza de autorizatii pentru un al doilea ansamblu residential cu 1.000 de apartamente in zona Fundeni, o investitie, pe care oficialii companiei o estimeaza la 100-120 milioane euro.

Constructia acestui al doilea proiect va demara cel mai probabil in toamna.

Pe langa aceste proiecte, Zheng Shi International mai are in plan sa dezvolte si doua complexuri de vile in Baneasa si Afumati, insa aceste proiecte inca nu au demarat.