- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

City Mall are 20% din spatii goale

13 Apr, 00:01 • cristina.mihai
Centrul comercial City Mall, aflat in faliment, are un grad de ocupare de circa 80%, in conditiile in care de la inceputului anului in mall au fost semnate doar cateva noi contracte de inchiriere.
City Mall are 20% din spatii goale

Coldwell Banker Affiliates of Romania, administratorul centrului comercial, a intermediat semnarea a sase noi contracte de inchiriere in centrul comercial City Mall din Bucuresti.

Noile spatii, care se vor deschide pana la finalul lunii aprilie, vor avea o suprafata inchiriabila cumulata de aproximativ 1.200 de metri patrati, a anuntat compania. Dintre acestea, unul este de fapt o relocare a Domo.

Domo isi va reloca in mall magazinul situat in parcarea alaturata proiectului. Prin aceasta relocarea, suprafata ocupata de Domo va scadea de la 1.100 m.p. la 800 m.p, cu circa 27% mai redusa.

In mall se va mai deschide insa si un gadget store, care va fi operat tot de catre Domo, un magazin Toyplex cu produse pentru copii, un magazin de imbracaminte si unul de accesorii, ambele sub brandul BXL Outlet, si un salon de infrumusetare Expert Profesional Studio. Contractele de inchiriere au o durata de unul si de doi ani.

De la preluarea administrarii mall-ului de catre Coldwell a existat o plecare, dar a unui chirias caruia ii expirase contractul si nu l-a mai prelungit.

City Mall va fi scos la vanzare la a doua licitatie pentru proiect, programata pe 20 aprilie. Termenul limita pentru depunerea documentatiilor necesare este 18 aprilie, pretul de pornire fiind de 29,5 milioane de euro.