REAL ESTATE

Compania Imobiliara va investi 4 mil. euro intr-un proiect din Predeal

22 ianuarie 2008, ora 14:49 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
imob-medie.jpg
Compania romaneasca Imobiliara va investi peste 3,8 mil. euro intr-un ansamblu de apartamente de vacanta in Predeal, care va fi finalizat la sfarsitul anului 2009.
Reprezentantii companiei sustin ca inceperea lucrarilor pentru proiectul denumit Snow Houses a fost stabilita pentru luna august a anului 2008, iar apartamentele au fost deja scoase la vanzare, informeaza NewsIn.

Ansamblul rezidential din Predeal va fi dezvoltat pe o suprafata de 700 de metri patrati si prevede constructia unui imobil cu 2 nivele si a unei parcari de 12 locuinte. Investitia va fi finantata integral de sursele proprii ale firmei.

Compania detine investitii de peste 100 milioane de euro in dezvoltarea a 5 proiecte imobiliare, 2 ansambluri de apartamente de vacanta in Predeal, unul in Neptun si 2 ansambluri rezidentiale in Bucuresti.Imobiliara are 2 asociati, Vlad Radu Popa si Irina Popa si este axata pe segmentul rezidential in Bucuresti si apartamente de vacanta in Neptun, Olimp, Sinaia si Predeal.

O alta latura importanta a activitatii companiei o reprezinta sectorul cladirilor de birouri si al spatiilor comerciale, in acest sens fiind deja date in folosinta 3 proiecte comerciale de tip mini-mall in Saturn, Venus si Neptun.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 25 Februarie 2020, 02:35
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter