REAL ESTATE

Complexul de birouri West Gate va fi certificat ca "parc verde"

13 martie 2013, ora 12:13, autor(i): Andra Troasca 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
West Gate Business Park.jpg
West Gate, parcul de cladiri de birouri clasa A din cartierul bucurestean Militari, este in etapa finala pentru a deveni "parc verde", odata cu obtinerea certificarilor pentru toate cele cinci cladiri.

Certificarile sunt eliberate de catre Building Research Establishment (BRE), conform standardului BREEAM din Marea Britanie.

O prima cladire ľ H3, situata in West Gate, a obtinut certificarea de cladire verde.

ôContinuam procesul de certificare a intregului complex de birouri West Gate ca 'Parc Verde', ceea ce ar reprezenta o premiera pentru Romaniaö, a declarat Liviu Tudor, dezvoltatorul proiectului.

Cladirea H3 din West Gate este compusa dintr-un etaj subteran (parcare) + parter + 5 etaje + etaj ethnic, si are o suprafata totala de 18.842 metri patrati. Chiriasii cladirii verzi sunt: Citibank, Ericsson, Siemens, PPD Romania.

Certificarea BREEAM a fost introdusa in Marea Britanie in 1990 de catre Building Research Establishment (BRE), cu scopul de a masura gradul de sustenabilitate a cladirilor non-rezidentiale, din punct de vedere al designului, constructiei si modului de operare.

West Gate Business District, localizat in zona Militari, ofera 75.000 metri patrati de spatii de birouri de inchiriat si insumeaza 5 cladiri de clasa A care gazduiesc sediile unor companii multinationale precum Ericsson, Dacia-Renault, Alpha Bank, Societe Generale, Accenture, Carestream, Siemens, WNS, Citibank.Citeste si Liviu Tudor, noul vicepresedinte al unei organizatii cu active de 1.500 miliarde euroá
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 28 Septembrie 2021, 09:37
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter