REAL ESTATE

Crosspoint lanseaza un ghid online al tranzactiilor imobiliare de lux

27 octombrie 2014, ora 16:15 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
crosspoint-imobiliare.ro.jpg
Proprietati din zonele premium ale Capitalei – apartamente ale caror preturi de vanzare pornesc de la 90.000 euro si pot depasi suma de 1 milion de euro, case si vile exclusiviste, dar si spatii comerciale sau terenuri cu pozitionari speciale in zonele centrale si de nord ale Capitalei se regasesc pe un nou portal de tip ghid lansat de Crosspoint Real Estate.
Crosspoint-imobiliare.ro indexeaza sute de oferte de vanzare si inchiriere a unor proprietati imobiliare premium din Bucuresti, gazduind astfel oferte din zone precum Kiseleff, Dorobanti, Arcul de Triumf, Cotroceni sau Primaverii.  

“De-a lungul timpului, am inregistrat numeroase solicitari din cadrul retelei noastre de clienti, care dispun de bugete peste medie, de a putea localiza intr-un singur spatiu virtual ofertele imobiliare premium. Discutam nu doar de clienti ocazionali, care cauta spatii de locuit, ci mai ales de investitori, care sunt in permanenta in alerta in ceea ce priveste evolutiile de pe piata de real estate de lux”, spune Mihai Dumitrescu, managing partner Crosspoint Real Estate.    

“Pentru ca digitalizarea si componenta de e-commerce au devenit foarte importante si in activitatea de real estate, am dezvoltat acest portal, dupa modelul marilor brokeri internationali, astfel incat sa raspunda acestei tendinte”, precizeaza Dumitrescu.  Structura portalului este dezvoltata in jurul unui motor de cautare care afiseaza oferte de cumparare si de inchiriere, pe segmentele rezidential, birouri, terenuri si comercial. De asemenea, cei care doresc sa vanda o proprietate prin intermediul portalului au la dispozitie un formular de contact prin intermediul caruia pot lua legatura cu brokerii specializati Crosspoint Real Estate. Portalul este optimizat pentru afisarea pe telefoanele mobile si tablete.  

In acest moment, pe segmentul rezidential, cea mai accesibila proprietate prezentata pe site este un apartament modern de tip studio, cu o camera, situat in zona Baneasa, ofertat pentru vanzare cu suma de 83.496 euro, iar cea mai scumpa proprietate este o vila cu 15 camere, de aproape 2.000 mp, pozitionata in zona Dorobanti, propusa la vanzare cu suma de 3,5 milioane de euro.  

Crosspoint este o casa de investitii cu portofolii totale gestionate pana in prezent de peste 150 milioane de euro si peste 50 de mari proiecte, pentru companii locale si multinationale.  

Fondata in 2005, Crosspoint ofera, prin diviziile de Investment Banking si Real Estate, servicii de tranzactionare si consultanta pentru domeniul imobiliar, cat si solutiile financiare necesare marilor investitori.  

Crosspoint Real-Estate este reprezentant exclusiv pentru Romania al Leading Real Estate Companies of the World (LeadingRE), o retea internationala care include peste 500 de companii din domeniul imobiliar, ce realizeaza la nivel mondial tranzactii anuale in valoare de peste 300 miliarde euro.

Citeste si
Cuibul luxului: Secretele cartierului bucurestean locuit aproape numai de straini
Familia care dezvolta 110 apartamente de lux in Herastrau: Preturile NU vor mai scadea
2014, anul in care au explodat proiectele rezidentiale de lux in Bucuresti
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 19 August 2019, 20:17
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter