REAL ESTATE

Flash Office Solutions deschide primul sau hub, cu tarif fix de 110 euro/luna pentru un birou

12 decembrie 2014, ora 11:20 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Flash_Hub.JPG
Flash Office Solutions lanseaza primul sau hub, Flash Hub, cu puncte de lucru la tarif fix de 110 euro/luna, in sistem de office-sharing, in centrul propriu din Maria Rosetti Tower, situat in zona ultracentrala a Bucurestiului.

In acest tarif de 110 euro/luna se poate inchiria un birou mobilat si cu infrastructura IT, aflat intr-un spatiu comun, cu toate costurile incluse- de intretinere, dar si de servicii curente necesare unui spatiu modern de lucru – conexiune Internet, paza, receptie, bucatarie etc

Pe langa acest hub, in acelasi centru din Maria Rosetti Tower, Flash Office Solutions mai inchiriaza si birouri individuale cu suprafete de la 12,6 mp la 69 mp si capacitati de la 1 la 15 angajati, carora li se asigura, printre altele, receptie, sala de meeting, bucatarie echipata, spatiu de relaxare.

„Intentionam ca prin Flash Office Solutions sa acoperim toata gama de spatii de birouri instant  disponibila in marile metropole ale lumii. Cuvantul de ordine este diversificarea, atat ca oferta de spatii, cat si ca tipuri de business carora ne adresam, de la artisti si artizani, arhitecti, avocati, consultanti financiari, pana la companii de IT, resurse umane si lista ramane mereu deschisa.Conceptul de instant office este foarte nou, nu doar in Romania, ci peste tot in lume, dar tocmai de aceea este ca un gadget pe piata birourilor si vine mereu cu o versiune si mai noua. In cele doua centre, din cladirile de birouri premium Armand Calinescu 26 si Maria Rosetti Tower avem spatii individuale la cheie, pentru firme cu 1-3 angajati, avem companii de IT cu peste 10 angajati, avem firme de consultanta cu program part-time, iar de acum incolo vom avea si spatii de lucru comune, intr-un hub pe care il vom amenaja in functie de cerintele clientilor nostri”, declara Jose Ignacio de la Torre, general manager al Flash Office Solutions.

Centrul Flash Office Solutions din Regina Maria Tower este ocupat in procent de 45%, printre firmele care activeaza aici in birouri individuale numarandu-se Cameleonia, reprezentant unic in Romania al atelierului spaniol Artelux, specializat in realizarea unor decoruri din ceramica pictata manual, Torn HVAC Solutions -dealer Mitsubishi Electric si Climaveneta si doua companii IT: Starhome si Ericom. 

Al doilea centru Flash Office Solutions, situat in cladirea de birouri Maria Rosetti Tower, in care va fi inclus si Flash Hub  este operational de la 1 noiembrie si are o suprafata totala de 392 mp, cu posibilitati de extindere, fiind al doilea centru de birouri instant dezvoltat sub acest brand in Romania. 

Flash Office Solutions din Maria Rosetti Tower ofera spatii de birouri instant, de diverse marimi, de la puncte de lucru in sistem office-sharing, pana la birouri individuale la cheie, cu suprafete flexibile, toate complet mobilate si cu infrastructura IT. 

Centrul este dotat cu receptie, sala de meeting, in care se afla inclusiv video-proiector, un spatiu de relaxare si o bucatarie moderna, unde cafeaua, apa si fructele sunt gratuite pentru membri.

Flash Office Solutions este un centru de instant&serviced offices, care asigura clientilor la costuri fixe spatii de birouri complet echipate si mobilate, pentru perioade flexibile. Compania a fost infiintata in 2013.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
ex: ipopescu@yahoo.com
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Materialele zilei din REAL ESTATE
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Duminica, 22 Aprilie 2018, 15:32
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter