- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Galeria primului centru comercial din Drobeta se deschide pe 22 septembrie

07 Sep, 18:38 • Redactia DailyBusiness
Grupul de firme Belrom va inaugura pe 22 septembrie galeria comerciala a primului parc de retail din Drobeta Turnu -Severin, denumit Severin Shopping Center, dupa ce hipermarketul Carrefour s-a deschis pe 25 august.
Galeria primului centru comercial din Drobeta se deschide pe 22 septembrie

Galeria comerciala va cuprinde magazine de imbracaminte pentru femei, barbati si copii cat si de accesorii, incaltaminte si cosmetice. Printre brandurile de imbracaminte se numara New Yorker, Orsay, House of Art, Takko Fashion, Secuiana si Mondex, iar Deichmann si Leonardo vor oferi ultimele tendinte in incaltaminte.

De asemenea, in Severin Shopping Center vor exista o farmacie Sensiblu, un casino Prestige, InMedio si Plusoptic. Aici se vor gasi atat cei trei mari provideri de servicii de telecomunicatii: Arsis, Germanos si Orange, cat si cel mai mare retailer de electronice si electrocasnice, Altex.

Totodata, se va deschide un Toyplex, magazinul urias pentru pitici.

Severin Shopping Center ofera o selectie importanta de magazine pe o suprafata inchiriata totala de 6.735 mp si un hipermarket Carrefour, pe o suprafata de 9.750 mp.

Pana la finele lunii decembrie, in zona comerciala va fi inaugurat si primul Bricostore din oras.

Dezvoltarea Severin Shopping Center va continua si in 2011 prin prelungirea centrului comercial cu o zona dedicata exclusiv modei si divertismentului.

Faza a doua de dezvoltare va fi finalizata in al 4-lea semestru din 2011 si va acoperi segmente variate de divertisment, printre care: bowling, restaurante, dar si zone dedicate magazinelor de mobila, design interior, magazine tip outlet si cash & carry.

Lansarea Severin Shopping Center, programata pentru luna septembrie este a 6-a deschidere, compania Belrom inaugurand pana in momentul de fata, sub conceptul Promenada Mall, centrele comerciale de la Sibiu, Targu-Mures, Bacau, Focsani si Braila.

Severin Shopping Center se afla pozitionat in imediata apropiere a aeroportului.