- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Gica Popescu despre noul sau bazar din Rahova: \”Are miros de mall, chiriasi de toate culorile si va aduce multe milioane de euro\”

30 Nov, 13:26 • cristina.mihai
Fostul fotbalist Gica Popescu va deschide saptamana aceasta impreuna cu partenerii sai centrul comercial Doldora Bazaar din zona Piata Rahova, dupa o investitie de 10 milioane de euro. Omul de afaceri spera ca bazarul din sectorul 5 al Capitalei va aduce venituri de "multe milioane de euro".
Gica Popescu despre noul sau bazar din Rahova: \Are miros de mall, chiriasi de toate culorile si va aduce multe milioane de euro\

„Gradul de inchiriere este de peste 85%”, a spus Popescu pentru DailyBusiness.ro. Omul de afaceri nu a precizat cu exactitate care va fi nivelul veniturilor din chirii in primul an, mentionand doar ca se asteapta sa fie de ordinul milioanelor de euro.
[img=1034]Macheta Doldora Bazaar[/img]
Popescu a adaugat ca nivelul mediu al chiriei este de cateva zeci de euro pe metrul patrat si a explicat ca nu este un nivel mare avand in vedere dotarile centrului comercial. „Este un bazar cu miros de mall”, explica Popescu, care a adaugat ca profilul chiriasilor deja existenti este unul diversificat. „Sunt chiriasi de toate culorile, de la carmangerii, la tot felul de bunuri de larg consum”, adauga Popescu.

Centrul comercial va fi inaugurat oficial pe 2 decembrie, cu cateva saptamani intarziere fata de data programata initial. Potrivit lui Popescu, intarzierea este deteminata de faptul ca banca finantatoare (Unicredit, potrivit unor informatii anterioare aparute in presa – n.r.) nu a agreat de la inceput contractele finale de inchiriere.

Doldora Bazaar ofera producatorilor si importatorilor directi spatii in care pot vinde produse alimentare si de larg consum, en-gros si en-detail.

„Complexul este in faza finala de constructie si finisari. Nu mai sunt foarte multe spatii de inchiriat, iar ritmul de inchiriere creste pe zi ce trece”, spune Gica Popescu.

Complexul are o suprafata construita de 7.500 metri patrati.

Terenul pe care este construit complexul, de 12.300 metri patrati, se afla langa principalul nod de trafic din partea de Sud-Vest a Bucurestiului, la intersectia cartierelor Rahova, Ferentari, Sebastian, Drumul Sarii, Antiaeriana, Margeanului.

Partenerii lui Popescu pentru Doldora Bazaar sunt Marius Valentin Roates si George Saguna.

Mai multe detalii despre aceasta investitie vor fi facute publice joi, 2 decembrie, in cadrul unei conferinte de presa.