REAL ESTATE

Immofinanz demarează construcția unui parc logistic de 140.000 mp în Mogoșoaia

23 iulie 2015, ora 15:27 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Randare_LOG. IQ Bucuresti (4).jpg
Immofinanz Group, unul dintre cei mai importanți investitori și dezvoltatori imobiliari de pe piața din România, a demarat lucrările de construcție la proiectul logistic LOG.IQ București, care va cuprinde o suprafață închiriabilă totală de 140.000 metri pătrați.

Proiectul va oferi o gamă variată de beneficii, grație localizării și infrastructurii: distanță mică față de aeroport și autostrăzi, acces la cale ferată etc.

Prima etapă a proiectului, cu o suprafață de 40.000 metri pătrați, este planificată pentru livrare în al patrulea trimestru din 2015 (hala B) și primul trimestru din 2016 (hala A). 

"Piața logistică continuă să dea semne de îmbunătățire și suntem pregătiți să răspundem noilor cerințe ale clienților noștri, atât pentru proprietăți existente, cât și pentru cele build-to-suit", a declarat Sorin Vișoianu, Country Manager Office & Logistics pentru România și Bulgaria în cadrul Immofinanz Group.Etapa inițială a LOG.IQ București, planificată pentru livrare în al patrulea trimestru din 2015 (hala B) și primul trimestru din 2016 (hala A), va cuprinde o suprafață închiriabilă de 40.000 metri pătrați, în timp ce etapele 2 și 3 ale proiectului vor crește suprafața închiriabilă cu 100.000 metri pătrați.

LOG.IQ București este localizat strategic în imediata apropiere a capitalei, în Mogoșoaia. Locația beneficiază de acces direct la oraș și la autostrăzile A1, A2 și A3, prin șoseaua de centură. De asemenea, proiectul este situat în apropierea Aeroportului Internațional Henri Coandă și la doar 15 km nord de centrul Bucureștiului.

Întreaga infrastructură a locației este finalizată, inclusiv străzile interioare și rețelele de utilități (apă, canalizare, gaze, energie electrică, linii telefonice).

În plus, proiectul beneficiază de acces la calea ferată. Cu o localizare ideală în nord-vestul Bucureștiului, terenul de 280.000 metri pătrați va deveni un parc logistic premium pe parcursul anului următor.

LOG.IQ București permite integrarea soluțiilor build-to-suit, inclusiv spații cu temperatură controlată și depozitare la temperaturi scăzute.

Numele LOG.IQ înseamnă „proprietăți logistice inteligente.” Acestea au un concept flexibil și pot fi adaptate pentru a îndeplini cerințele pieței și nevoile clienților. Astfel, aspectele relevante pentru clienți sunt îndeplinite la locație și fac parte din expertiza oferită – de la gestionarea activelor, dezvoltarea și gestionarea proprietăților, până la contabilitate pentru clădirile individuale.    

Immofinanz Group este unul dintre cei mai importanți investitori și dezvoltatori imobiliari listați la bursă din Europa Centrală și de Est. Compania este inclusă în indicele ATX (Austrian Traded Index) al Bursei de Valori din Viena și este, de asemenea, tranzacționată la Bursa de Valori din Varșovia. De la înființarea sa, în 1990, Immofinanz Group şi-a constituit un portofoliu de investiții ce include în prezent peste 470 de proprietăți, cu o valoare de piaţă de aproximativ 6,8 miliarde de euro.

Compania își concentrează activitatea pe segmentele de retail, birouri și logistică în opt pieţe regionale principale: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Rusia.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 03 August 2020, 14:33
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter