REAL ESTATE

Immpuls va activa intr-o noua structura si sub un nou brand umbrela

16 decembrie 2014, ora 11:00 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Tudor Popp, managing partner REC Immpuls
Tudor Popp, managing partner REC Immpuls
Incepand cu 2015, grupul de companii specializate in proiectare strategica si expertiza tehnica pentru real estate la nivel international, din care face parte si Immpuls, va activa intr-o noua structura si sub un nou brand umbrela - REC Partners.

REC Partners va reuni toate capabilitatile entitatilor membre ale grupului, din care fac parte REC Concepts (fosta Luxemburger Team) din Koln, REC Experts (fosta REC Real Estate Consultancy) din Frankfurt si Istanbul, si REC immpuls (fosta immpuls) din Bucuresti.  

„Beneficiul pentru clientii nostri consta in structura clara, bazata pe profilul individual al birourilor din Frankfurt, Koln, Bucuresti si Istanbul din cadrul REC Partnersˮ, a declarat Andreas Schlote, co-fondator si managing partner al REC Partners in legatura cu strategia grupului.  


„Cresterea accentuata inregistrata in ultimii ani este acum canalizata printr-o retea restructurata de companii, cu un profil de piata clar si cu echipe si mai puternice. Numai anul trecut, grupul a gestionat peste 3,7 milioane de metri patrati pentru mai mult de 700 de proprietatiˮ, a declarat Jens Dehnbostel, co-fondator si managing director al REC Partners.  Printre clientii REC Partners se numara investitori institutionali, manageri de active, dezvoltatori, companii care administreaza proprietati sau portofolii de proprietati, precum si chiriasi. Echipa REC Partners este compusa in intregime din specialisti care au activat in trecut si de partea investitorilor. Peste 35 de ingineri, arhitecti, urbanisti, economisti si evaluatori lucreaza pentru REC Partners.

REC Experts este specializata in expertize in constructii si opereaza in Europa, Turcia si Rusia. Compania asigura in principal due dilligence tehnic, monitorizare de proiect si management tehnic al activelor. Capacitatile REC Experts mai includ managementul garantiei, certificari energetice pentru cladiri, inspectii energetice si evaluari de siguranta si sanatate.  

REC Concepts este compania specializata in proiectare strategica, optimizari de suprafete si de costuri si optimizarea utilizarii spatiilor. Competentele includ si managementul de proiect, managementul constructiei pentru proiecte in dezvoltare sau existente, precum si controlul si monitorizarea costurilor. REC Concepts se remarca in mod special in conceperea si coordonarea proiectelor de reconversie pentru toate tipurile de cladiri.  

REC Immpuls vizeaza tarile din Europa Centrala si de Est si are competente in proiecte de renovare pentru centre comerciale si cladiri de birouri, in managementul tehnic al activelor si due dilligence tehnic. Serviciile regionale includ, de asemenea, managementul asseturilor corporative, consultanta pentru dezvoltarea proiectelor, monitorizarea de proiect si managementul de proiect.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
ex: ipopescu@yahoo.com
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Materialele zilei din REAL ESTATE
in | 0 vizualizari | 0 comentarii

Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Ultima ora
Vineri, 22 Iunie 2018, 06:26
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter