REAL ESTATE

Imobil de lux cu 7 apartamente in valoare de circa 2,5 mil. euro

20 decembrie 2007, ora 00:02   | 3 comentarii publicate
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Imobilul va avea 4 etaje (foto: simulare computerizata a viitoarei cladiri)
Imobilul va avea 4 etaje (foto: simulare computerizata a viitoarei cladiri)
O companie cu capital italian dezvolta, in apropiere de Piata Victoriei, un imobil de lux cu 7 locuinte, dintre care un penthouse si doua duplexuri, a carui valoare de piata se ridica la circa 2,5 milioane de euro.
Proiectul, denumit Victoria Residenziale, este amplasat in apropierea Primariei sectorului 1, la cateva minute de Piata Victoriei si Gara de Nord.

"Cladirea are 4 etaje, cu ultimul etaj retras, iar lucrarile de constructie au demarat in toamna aceasta, urmand sa fie finalizate la sfarsitul lui 2008", a declarat, pentru DailyBusiness, Daniela Popescu, directorul de vanzari al companiei imobiliare Tercialia, promotorul principal al proiectului.

Fiecare apartament are iesire la terase si suprafete vitrate mari care pot fi inchise partial, sau total (cu obloane), iar pana in prezent s-a incheiat un contract de vanzare pentru un duplex si un antecontract pentru un apartament. In afara de duplexuri si penthouse-uri, celelalte locuinte sunt apartamente cu 3 camere.Suprafetele construite ale locuintelor sunt cuprinse intre 113 si 154 metri patrati, preturile fiind cuprinse intre 236.000 si 334.000 euro plus TVA.

Tercialia este o companie de consultanta imobiliara spaniola, care si-a deschis la inceputul lui 2007 primul birou din Romania.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
20/12/2007 11:07
Ce nu se precizeaza aici este daca se ofera si locuri de parcare si alte spatii tehnice pentru cele 7 apartamente... e un aspect extrem de important, mai ales in Bucuresti, si mai ales in aceasta zona
 
cristina a spus:
20/12/2007 13:46
Fiecare apartament dispune de un loc de parcare, potrivit dezvoltatorilor.
 
20/12/2007 15:05
In cazul asta e ok. Ca strategie de comunicare e bine de precizat asta mereu, mai ales cand problema parcarii in Bucuresti e din ce in ce mai spinoasa......
 
Articole similare
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 03 August 2020, 15:06
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter