REAL ESTATE

Investitie de 40 mil. euro intr-un proiect rezidential in Buftea

19 august 2008, ora 15:28   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
buftea.jpgmica.jpg
Compania israeliana Barak International va derula o investitie totala de 40 mil. euro intr-un proiect rezidential in Buftea, au spus reprezentanti EuroMetropola, promotorul proiectului.
Ansamblul de pe malul lacului Buftea, denumit Barak Residence, se va construi pe un teren recent achizitionat (37.000 mp), pentru care dezvoltatorul a platit 2 milioane euro.

Proiectul totalizeaza 50.000 mp construiti si va cuprinde 300 de unitati locative, 300 mp de spatii comerciale si un complex de agrement cu gradinita, locuri de joaca pentru copii, piscina si spa.

Planurile tehnice au fost intocmite de NCA Chen Architects ltd din Israel, sub indrumarea unei echipe din Romania, iar complexul rezidential a fost gandit in asa fel incat toate unitatile locative sa beneficieze de vedere asupra lacului sau asupra padurii. Proiectul se adreseaza segmentului de middle class, iar preturile pornesc de la 1.000 euro/mp.Lucrarile vor demara in luna ianuarie 2009 si se vor finaliza in 2011.

"Fiind primul nostru proiect de aceasta anvergura in Romania va ramane ca o emblema pentru noi, asa ca ne calculam de 3 ori o miscare inainte de a trece la actiune", a declarat Ran Azor, actionar unic al companiei barak International.

"Peste 2 ani, cand vom livra intreg proiectul, concurenta intre dezvoltatorii imobiliari va fi mult mai stransa. Din punctul nostru de vedere ca investitori si dezvoltatori, viitorul pietei imobiliare romanesti sta de acum in dezvoltarea propriu-zisa si mai putin in investitii de tip speculativ", a mai spus Azor.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
garsoniere a spus:
20/08/2008 08:38
"viitorul pietei imobiliare romanesti sta de acum in dezvoltarea propriu-zisa si mai putin in investitii de tip speculativ" - in sfarsit, cineva care promite:-)
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 25 Iunie 2019, 19:33
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter