- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Lehman Brothers incepe sa-si inchida afacerile imobiliare in Romania

26 Nov, 18:12 • Redactia DailyBusiness
O firma controlata de Nanette Real Estate Group si Lehman Brothers, prin care urma sa fie construit un proiect rezidential la Timisoara, si-a cerut insolventa. Cererea a fost inregistrata la Tribunalul Bucuresti pe 23 noiembrie , iar termenul de judecata este stabilit pentru 28 noiembrie 2012.
Lehman Brothers incepe sa-si inchida afacerile imobiliare in Romania

Potrivit Registrului Comertului, firma Nanette City Gate Timisoara este controlata in proportie de 50% de catre Nanette Real Estate Group NV si LBREP III TIM SARL, vehicul investitional al Lehman Brothers Real Estate Partners, scrie economica.net.

Proiectul City Gate din Timisoara urma sa fie construit pe un teren de 17.809 mp si urma sa cuprinda 524 apartamente. Green Gate, un alt proiect din Timisoara, urma sa fie un proiect construit pe un teren de 4.089 mp, cu 650 mp de spatii comerciale si sa ofere 170 de locuinte.

Lake Tower Residence, un alt proiect marca Nanette, urma sa fie finalizat in apropiere de Lacul Morii, pe un teren de 10.000 mp si trebuia sa ofere 390 de locuinte. Lucr?rile de constructie au fost incepute, dar compania a anuntat in 2009 ca proiectele au fost inghetate pana cand piata isi va reveni.