REAL ESTATE

Mentor Group vrea sa dezvolte ansambluri rezidentiale in "suburbiile" Capitalei

25 ianuarie 2008, ora 00:02 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
0414.jpgmica.jpg
Mentor Group Holding planuieste sa investeasca din 2009, in piata rezidentiala din cartierele bucurestene mai putin dezvoltate, sume superioare celei alocate pentru acest an, de 150 mil. euro.
"In 2009 avem in proiect schimbarea zonelor din suburbia Bucuresti", a declarat Alon Peled, presedintele companiei, pentru DailyBusiness.

"Pentru prima etapa de dezvoltari rezidentiale din Romania, am alocat deja 150 mil. euro. Acum suntem in faza in care alocam si negociem sume si mai mari pentru proiectele care vor incepe", a precizat Peled.

Primele proiecte pe care compania intentioneaza sa le dezvolte in Romania se adreseaza clasei de mijloc si celei superioare."Consideram ca sunt cele mai indicate categorii in contextul in care problema locuintelor este la fel de actuala de ceva timp", a mai spus Peled.

"Am studiat piata romanesca 3 ani si am identificat ca majoritatea clasei de sus nu-si cheltuie banii in Romania. Ceea ce are piata rezidentiala de lux de oferit acum, in marile orase (cum sunt Bucuresti sau Constanta) sunt de fapt proiecte rezidentiale obisnuite, ca standarde", a adaugat Peled.

Clasa de sus se uita la tari ca Italia, Spania sau orase ca New York si vad acolo optiuni mult mai bune, a adaugat Alon Peled.

Compania Mentor Group Holding va dezvolta anul acesta un complex rezidential cu 350 apartamente intr-o zona semicentrala din Bucuresti, primul dintr-o serie de proiecte pe care compania le va dezvolta in Europa de Est.

Compania a achizitionat deja terenul, iar in prezent se afla in negocieri cu furnizorii si compania de constructii. Reprezentantii Mentor Group au declarat ca momentan nu doresc sa faca publica investitia in acest prim proiect.

"Intentionam sa ne concentram atentia in special pe Bucuresti in 2008, dar si sa incepem proiecte in Bulgaria si Moldova. Urmatoarea este Ucraina", a spus Alon Peled.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 25 Octombrie 2021, 06:53
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter