REAL ESTATE, LIFESTYLE

Motivul exclusiv pentru care merg la mall o treime din vizitatori

06 iulie 2015, ora 11:59 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
megamallscari.jpg
Zona de food court detine in exclusivitate o treime din vizitatorii centrelor comerciale, potrivit unui raport dat publicitatii luni de catre CBRE.

"Food and Beverage in Shopping Centres", un nou raport CBRE, lider gobal in consultanta imobiliara, analizeaza preferintele a 22.000 de consumatori din 22 de tari din Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

“Este evident ca prezenta consistenta si variata a operatorilor de restaurante jn centrele comerciale asigura o crestere atat a numarului de clienti / vizitatori cat si a veniturilor. In momentul de fata o zona restransa de restaurante (food court) nu mai este indeajuns pentru a face atractiv un centru comercial. Experienta de a manca intr-un ambient variat si deosebit este sigurul lucru care poate face diferenta", afirma Andrew Phipps, Head of Retail Research and Consulting, CBRE, EMEA. 


“Food and Beverage in Shopping Centres” arata ca 41% prefera sa ia masa in centre comerciale, fata de 10% in restaurante si cafenele amplasate pe artere comerciale si 7% in cadrul centrelor comerciale de tip retail park.O treime dintre cei intervievati au vizitat centrele comerciale numai cu scopul de a lua masa. Patru din zece au facut si cumparaturi, chiar daca intentia lor era doar sa manace in respectivele centre comerciale.

Luiza Moraru, Head of Retail & Asset Services CBRE Romania, spune ca zona de food court din centrele comerciale romanesti a fost intotdeauna un puternic punct de atractie pentru consumatori.

Romanii vor "sa vada" si "sa fie vazuti" si ca atare, centrele comerciale sunt o puternica optiune pentru alegerea locului de a lua masa. Acest fapt aduce trafic si recunoastere centrelor comerciale care ofera vizitatorilor o zona extinsa de food court.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 18 Ianuarie 2021, 23:06
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter