REAL ESTATE, LIFESTYLE

Novo Park a deschis cafeneaua Starbucks (Foto)

30 septembrie 2014, ora 11:20   | 6 comentarii publicate
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Starbucks Novo Park (16).JPG
Novo Park a inaugurat marti prima cafenea Starbucks dintr-un parc de birouri din Romania.

Amplasat in nordul Bucurestiului, complexul Novo Park este dezvoltat de compania Genesis Development, condusa de omul de afaceri Liviu Tudor.    

Starbucks Novo Park o suprafata utila de 200 de metri patrati si este amplasata la parterul cladirii D a complexului de birouri.    

„Starbucks Novo Park completeaza lista de facilitati oferite celor peste 8.000 de angajati care lucreaza in cladirile noastre, precum si celorlati angajati din zona, Pipera fiind principalul pol de birouri din Bucuresti. Clientii pot ajunge la cafeneaua Starbucks Novo Park atat din bulevardul Dimitrie Pompeiu, cat  si dinspre Fabrica de Glucoza. Acest lucru va contribui considerabil la traficul noii cafenele”, a declarat Liviu Tudor, presedintele Genesis Development.    Starbucks Novo Park este cea de-a opta cafenea Starbucks din Bucuresti si cea de-a 11-a din Romania.    

Galerie Foto
click pentru a deschide galeria
click pentru a deschide galeria
click pentru a deschide galeria
click pentru a deschide galeria
click pentru a deschide galeria
click pentru a deschide galeria


Complexul Novo Park este format din sapte cladiri de birouri, cu o suprafata de aproximativ 75.000 mp inchiriabili si cuprinde 1.100 de locuri de parcare. Printre chiriasii Novo Park se numara: Hewlett-Packard (HP), Mondelez Romania (cunoscuta anterior sub denumirea de Kraft Foods), Garanti Bank, Ringier, Sodexo, Infineon Technologies, Yokagawa, Luxoft si UniCredit. Complexul de birouri a obtinut certificarea BREEAM, cu ratingul Very Good.  

Starbucks este liderul mondial in vanzarea cu amanuntul si prajirea cafelei de specialitate. Prima locatie a fost infiintata in anul 1971, in Piata Pike din Seattle, iar in momentul de fata totalizeaza peste 20.000 de locatii la nivel global.    

Genesis Development este o companie de dezvoltare imobiliara cu o experienta de peste 15 ani pe piata locala. Compania a dezvoltat parcurile de birouri West Gate si Novo Park, care totalizeaza circa 150.000 de metri patrati de spatii de birouri de clasa A. Genesis Development este, de asemenea, dezvoltatorul primului campus privat din Romania, West Gate Studios, care cuprinde 925 de garsoniere si apartamente destinate inchirierii, in prezent ocupat in proportie de 100%.    

Investitiile realizate de Genesis Development in Romania se ridica la 300 de milioane de euro.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
ex: ipopescu@yahoo.com
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
anda a spus:
30/09/2014 19:48
Teparul Liviu Tudor si-a deschis cafenea Starbucks...Imi e sila de voi si de tara asta de nici nu va inchipuiti. Primul milion de dolari l-a facut falimentand Bancorex...

Liviu Tudor are credite niciodata returnate la Bancorex in valoare de 8,4 milioane de dolari.Domnule Temesan -in calitate de fost director al unei banci tepuite de patronul Reporter Virtual de ce nu cereti inapoi cei 4,5 milioane de euro pe care vi i datoreaza Bancorex de la Liviu Tudor?
 
Luminita a spus:
01/10/2014 12:03
Ce veste buna! Mie mi se pare ca Starbucks are cea mai buna cafea din lume si acum ma bucur ca pot sa pot s-o beau cat de des vreau, ca e la doi pasi de mine.
 
Cristi Pope a spus:
01/10/2014 18:50
Baietii nespalati ai mahalalei romanesti au furat, au dat in cap si acum se dau cu parfum de business-uri franchiza.

Virtutile cele mai de pret ale unui anume individ de mahala sunt smecheria si agresivitatea, pe un fond sanatos de rautate si incultura.

Dar, cafeaua este buna :).
 
CD a spus:
05/10/2014 22:36
@anda. Delicios comentariu. Il puteti detalia?
Stiam Reporter Virtual ca fiind blogul lui Tiberiu Lovin. M-am uitat acum si acolo (pe site, adica), zice ca patronii sunt cei trei crai din fostul imperiu media al raposatului Patriciu.
Nu-s mare expert in media, dar mai stiu cate ceva si cele trei nume imi gaghila suficient de neplacut urechile... insa asta cu LT chiar ar fi o bomba, pentru mine cel putin.
 
Dan a spus:
06/10/2014 15:28
astia de la starbucks or sa devina ca mega image. daca plec in vacanta, vor pune si la mine in apartament o cafenea. :))
 
Pagini: 12
Materialele zilei din REAL ESTATE
in | 0 vizualizari | 0 comentarii

Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Ultima ora
Vineri, 22 Iunie 2018, 06:31
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter