REAL ESTATE, CARIERE

Omul Zara in Romania, numit manager general al Openville Timisoara

22 martie 2016, ora 10:43 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Mihai Cioltea1.jpg
La începutul acestui an, Mihai Cioltea a fost numit în funcţia de Manager General al proiectului multifuncţional Openville, pe care grupul Iulius îl dezvoltă, în prezent, în proximitatea Iulius Mall Timişoara.

Mihai Cioltea va coordona întreaga dezvoltare a ansamblului urbanistic Openville, care va include funcţiuni multiple, precum office clasa A, retail, parc şi entertainment. Anterior acestei funcţii, Mihai Cioltea a ocupat, timp de aproximativ opt ani, poziţia de director de expansiune al grupului Inditex, proprietarul Zara, pentru ţări precum România, Bulgaria, Rusia şi Kazahstan.

Grupul Iulius investeşte peste 220 milioane de euro în acest proiect multifuncţional de regenerare urbană, care va deveni un reper pentru dezvoltarea durabilă a Timişoarei. Investiţia reprezintă cea mai mare infuzie de capital privat în sectorul de real estate din vestul ţării, fiind al doilea proiect de tip mixt din portofoliul companiei, după ansamblul urbanistic Palas Iaşi.

Construcţia Openville a început în luna septembrie a anului trecut, cu lucrările la o primă clădire de birouri, de 18.000 mp. Imobilul United Business Center 2 va fi finalizat în toamna acestui an, printre chiriaşi numărându-se Ness Software Engineering Services şi policlinica Regina Maria.Openville va avea o suprafaţă total construită de 594.000 mp, iar Iulius Mall Timişoara va fi parte integrată. Cea mai mare pondere o va avea componenta office, dezvoltată sub brandul United Business Center, care va include şapte imobile, cu o suprafaţă totală de peste 131.000 mp închiriabili, printre care şi cea mai înaltă clădire din România (155 m şi 27 de etaje).

Pe segmentul de retail, Openville va aduce un nou mix de branduri, peste 100 de magazine, restaurante şi cafenele tematice, 15 săli de cinema, o zonă de fresh market, patru săli pentru evenimente, cel mai mare loc de joacă şi alte opţiuni pentru petrecerea timpului liber.

În plus, timişorenii vor avea la dispoziţie şi cel mai mare parc suspendat din România, spaţiu verde de peste 55.000 mp.
Prima fază de dezvoltare va fi finalizată în ultimul trimestru din 2017 şi va cuprinde 80.000 mp de birouri clasa A, zona de retail şi parcul.

A doua etapă va presupune dezvoltarea de spaţii office până la suprafaţa de 131.000 mp, în funcţie de cerinţele pieţei.
 
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
ex: ipopescu@yahoo.com
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Materialele zilei din REAL ESTATE
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Sambata, 21 Aprilie 2018, 02:44
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter