REAL ESTATE

P3 se pregătește să construiască un nou depozit de 42.800 mp

04 februarie 2016, ora 16:19 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Depozit nou_42.800 mp_P3 Bucharest.jpg
P3, investitor specializat, dezvoltator și manager de proprietăți europene de logistică, se pregătește să construiască al treilea spațiu logistic nou în P3 Bucharest. Clădirea va avea în total 42.800 mp și va fi dezvoltată ca urmare a cererilor actualilor clienți ai P3 care plănuiesc să-și extindă afacerile în București.

Spațiul rămas neocupat va fi disponibil pentru închiriere potențialilor clienți.

De la achiziția parcului, la începutul anului 2015, P3 a demarat lucrările la alte două depozite ce însumează 47.100 mp, ca parte a unui parteneriat care prevede stabilirea unui hub logistic pentru Carrefour.
 

Noul spațiu logistic, care va cuprinde un depozit de 41.800 mp și un spațiu de birouri cu o suprafață de 1.000 mp la mezanin, va fi finalizat în vara lui 2016.Având o înălțime de 11,5 metri, mai mare decât majoritatea spațiilor industriale din București, construcția le va permite clienților să beneficieze de spațiu suplimentar de depozitare.
 

Laurențiu Duică, Head of Leasing P3 România, declară: „Există o cerere puternică de spațiu din partea clienților noștri actuali din P3 Bucharest care au în plan extinderea afacerilor, iar P3 este pregătit să răspundă nevoilor lor”.  

Blake Horsley, noul Country Head P3 România, adaugă: „Piața din București dispune, la momentul actual, de foarte puține spații mari libere, iar în zona logistică principală din jurul Capitalei rata de neocupare este încă și mai scăzută. În consecință, suntem nerăbdători să livrăm pe piață, în această vară, cea mai nouă clădire a noastră”.  

Odată finalizate, cele trei clădiri noi vor mări portofoliul total de spații al P3 în România, care cuprinde deja opt depozite, la circa 305.000 mp.

Poziționat strategic, la kilometrul 13 de pe autostrada A1, P3 Bucharest dispune, totodată, de teren care permite dezvoltarea a 51.980 mp de spații suplimentare, cu unități începând de la 4.000 mp și până la 40.000 mp.
 

În prezent, P3 construiește 209.000 mp de spații logistice în Europa, multe alte proiecte urmând a fi dezvoltate anul acesta. În ultimul an, P3 și-a mărit semnificativ portofoliul din Europa, ajungând la un total de 3 milioane mp de spații în 9 țări.

În această perioadă, compania aproape și-a triplat numărul de depozite deținute (de la 59 în 2014 la 145), precum și numărul de clienți (de la 98 la 300). Numărul angajaților a crescut de la 40 la peste 100.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
ex: ipopescu@yahoo.com
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Materialele zilei din REAL ESTATE
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Vineri, 20 Aprilie 2018, 06:05
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter