- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Peste 50% din locuintele Bellevue Residence Brasov au fost contractate

29 Sep, 15:06 • Redactia DailyBusiness
Circa 80 de locuinte din cadrul Bellevue Residence Brasov, reprezentand peste 50% din totalul proiectului, au fost contractate, potrivit unor informatii prezentante marti de catre dezvoltatorul proiectului imobiliar.
Peste 50% din locuintele Bellevue Residence Brasov au fost contractate

Proiectul Bellevue Residence, care include 148 de apartamente in total, isi va deschide portile in data de 10 octombrie, dupa 30 de luni de la demararea lucrarilor.

„Suntem in grafic cu tot ce inseamna vanzare, livrare sau returnarea investitiei catre creditori”, a declarat Gabriel Stan, directorul Gabi’s Develpoment, dezvoltatorul proiectului residential situat deasupra orasului Brasov.

Bellevue Residence se afla locat pe drumul dintre Brasov si Poiana Brasov (Dealul Warthe), pe sol stancos si consta ridicarea a 9 blocuri multiapartament de 5 etaje, in doua faze, cu finalizare in 2010.

Prima faza se va incheia pe 10 octombrie, prin predarea apartamentelor contractate deja din primele 6 blocuri. Urmatoarele trei blocuri sunt in lucru, in faza terminala, si vor fi predate in 2010.

Proiectul Bellevue Residence a demarat in 2007 cu o investitie de 30 milioane euro, suportata in proportie de o treime din surse proprii. Restul banilor au venit de la Alpha Bank si de la clienti. La momentul finalizarii primei faze a cartierului de pe stanca de deasupra Brasovului, cele 6 blocuri sunt contractate deja in proportie de 80%.