REAL ESTATE

Premier Estate a intermediat vanzari de peste 14 mil. euro in 2014, printre care si cel mai scump penthouse din Asmita

12 decembrie 2014, ora 11:49 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Andreea Comsa_managing director Premier Estate foto1.jpg
Premier Estate, companie de consultanta si vanzari asistate pe segmentul rezidential a intermediat in 2014 vanzari de peste 14 milioane euro in cele 7 proiecte gestionate in exclusivitate.

Compania se situeaza astfel in top 3 al celor mai mari jucatori pe segmentul de real-estate rezidential, cu un portofoliu care cuprinde aproape 1.600 de apartamente si vile, in valoare totala de peste 205 milioane euro.  

Printre realizarile notabile ale companiei anul acesta se numara extinderea portofoliului cu doua proiecte cu o valoare totala de 39 milioane euro: 49 Gafencu, in Herastrau si Residence du Lac, in Frumusani, intermedieri in valoare de 14 milioane euro corespunzator celor 136 apartamente vandute in 2014 (o valoare medie de 103.000 eur/apartament), vanzarea apartamentului de tip penthouse construit la cea mai mare inaltime din Romania (92 m de la sol), situat la etajul 25 din Asmita Gardens.  

“Infiintata in 2008, chiar la debutul crizei financiare si imobiliare, Premier Estate s-a adaptat rapid noii situatii, specializandu-se initial pe vanzarea apartamentelor in reorganizare judiciara sau in insolventa. Incepand din 2013, o data cu revenirea apetitului pentru investititii imobiliare, portofoliul companiei s-a extins cu proiecte noi, in special proiecte scumpe de nivel medium - high, extrem de atractive. A contat foarte mult flexibilitatea si capacitatea companiei de a se plia noului val dar si serviciile integrate, de la consultanta si promovare, la project management si intermediere”, a declarat Andreea Comsa (foto), managing director Premier Estate.  Compania detine in portofoliu apartamente si vile pentru clienti cu cerinte si bugete variate, de la apartamente de lux in complexuri exclusiviste precum 49 Gafencu, Ibiza Sol, Asmita Gardens, pana la locuinte cu preturi mai accesibile, in complexul rezidential Citadella Titan. In medie, valoarea minima a unui apartament este de 850 euro/mp (pentru un apartament de doua camere in Citadella Titan), iar valoarea maxima poate ajunge pana la 2.500 euro/mp pentru un apartament la etajele superioare ale ansamblului 49 Gafencu, ce ofera o priveliste unica asupra parcului Herastrau.  

Viitorii proprietary pot alege finantarea atat prin credit bancar cu dobanzi preferentiale, cat si prin rate la dezvoltator cu avans minim si dobanda 0. In prezent, compania detine in portofoliu proiectele Asmita Gardens, Ibiza Sol, Citadella Titan, 49 Gafencu, Perla Residence, Residence Du Lac si Green City.            

Premier Estate este active de peste 6 ani pe piata.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
ex: ipopescu@yahoo.com
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Materialele zilei din REAL ESTATE
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Miercuri, 25 Aprilie 2018, 05:59
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter