- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Prima faza a proiectului Green City, contractata in proportie de 42%

24 Nov, 11:45 • Redactia DailyBusiness
Green City a vandut 150 de case in cadrul primei faze a proiectului rezidential din localitatea 1 Decembrie, ce cuprinde 356 de case tip Neva si va fi finalizat pana la sfarsitul anului, a anuntat marti dezvoltatorul imobiliar.
Prima faza a proiectului Green City, contractata in proportie de 42%

Intreg ansamblul rezidential Green City se construieste pe o suprafata de 100 ha si va avea o suprafata verde echivalenta cu cea a parcului Cismigiu.

La insistentele clientilor, dezvoltatorul Green City Construct a trebuit sa vanda chiar si casa model, show-roomul complexului Green City.

Casa de tip Neva are 4 camere, o suprafata de 153,44 mp construiti, curte de 110 mp si a fost tranzactionata la pretul de 116.130 euro (TVA inclus). Dezvoltatorul a finalizat ieri amenajarea unui alt show room, aratandu-se deschis la varianta de a o vinde si pe aceasta, daca se va mai ivi o situatie asemanatoare.

„Casa model a fost prima dintre locuintele din complex si, conform planului initial, ar fi trebuit sa serveasca drept show room pana la vanzarea completa a celor 356 de case din prima faza”, a declarat Carmen Petcu, director de marketing si comunicare Green City.

„Este o casa Neva Standard, care la parter propune living si bucatarie in formula open space, o toaleta si spatiu de depozitare, iar la etaj are trei camere, un grup sanitar si o baie matrimoniala”, a mai spus Petcu.

Green City a construit deja noua casa model, a carei mobilare s-a incheiat luni.

„Un showroom la scara reala are un impact pozitiv asupra potentialilor cumparatori, cu atat mai mult cu cat se afla chiar in complex. Fiecare familie poate vedea exact conditiile de viata, vecinatatea, calitatea finisajelor. Cumparatorii nu mai cred in locuintele pe hartie. Vor sa vada cu ochii lor realitatea”, a precizat Carmen Petcu.