REAL ESTATE

Proiect rezidential in Iasi, printr-o investitie de pana la 6 mil. euro

18 decembrie 2007, ora 16:18   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
product_mica.jpg
Firma de constructii ieseana Art Instal va investi 4-6 mil. euro intr-un proiect rezidential cu 64 de apartamente in orasul Iasi, a declarat, pentru dailyBusiness, Paul Tehutu, consilierul de vanzari rezidentiale al agentieii imobiliare Inter Imobiliare.
Proiectul rezidential, denumit Art Residence, este situat in cartierul iesean Nicolina. Lucrarile de constructie au demarat in septembrie anul acesta si urmeaza sa fie finalizate in decembrie 2008.

Pana in prezent au fost contractate 50% din locuintele blocului, pretul mediu pe metru patrat fiind de 1.250 euro.

Locuintele au suprafete cuprinse intre 60 si 100 metri patrati utili.Pe piata rezidentiala ieseana, preturile locuintelor noi au crescut, de la inceputul anului, in medie cu 15-20%, in timp ce locuintele vechi au inregistrat cresteri de pret de pana la 70%, potrivit lui Tehutu.

"Daca la inceputul anului un apartament cu doua camere era tranzactionat la 40-45.000 euro, acum pretul este de 70-75.000 euro", a explicat Tehutu.

Compania imobiliara Inter Imobiliare este una dintre principalele agentii imobiliare de pe piata ieseana, promovand proiecte ca Green Park sau Copou Belleview.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
un prieten a spus:
04/02/2008 19:03
Cum incep un nou proiect rezidential cand ei nu-si platesc angajatii si furnizorii la timp si sunt datori vanduti in toate colturile orasului?
 
Articole similare
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 03 August 2020, 15:13
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter