- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Proiectul \”o casa pe zi\” al MagazinuldeCase.ro a vandut cu 75% sub asteptari

07 Jan, 14:59 • Redactia DailyBusiness
Serviciul de vanzari de locuinte fara intermediari MagazinulDeCase.ro a vandut in cadrul unei oferte de o luna, care cuprindea 30 de apartamente, doar 8 locuinte, cu 75% sub asteptari.
Proiectul \o casa pe zi\ al MagazinuldeCase.ro a vandut cu 75% sub asteptari

MagazinulDeCase.ro a lansat pe 25 noiembrie o oferta de vanzare pentru 30 de apartamente noi finalizate cu reducere de 10%, propunandu-si sa vanda o locuinta pe zi si sa demonstreze ca blocajul psihologic de pe piata a fost depasit.

Cele 8 locuinte s-au vandut pentru o suma totala de aproape 1,1 mil. euro.

In ciuda vanzarilor sub estimari, reprezentantii MagazinulDeCase.ro considera ca au demonstrat ca piata nu este blocata total.

„Am aratat ca atunci cand ai o oferta buna poti gasi in continuare clienti si in conditiile unei presupuse crize imobiliare. Intr-adevar, inceputul acestui an arata o scadere drastica a pietei, pe segmentul vanzari rezidentiale in Bucuresti, la mai putin de 10% din totalul ofertei. In aceste conditii, de criza pentru restul pietei, noi am vandut dublu fata de piata, adica peste 25% din ofertele disponibile. Ne mentinem convingerea ca nu exista un blocaj total, chiar daca piata a scazut foarte mult”, a declarat Matei Malos, director general la MagazinulDeCase.ro

Oferta cuprindea 30 de apartamente de 2 si 3 camere, scoase la revanzare in complexul rezidential Rose Garden, situat in cartierul bucurestean Colentina. Acestea includ finisaje complete, mobila de bucatarie, boxa la subsolul blocului si loc de parcare suprateran sau subteran, in functie de apartament.