REAL ESTATE

RCC Grup a vandut in 16 luni peste 250 de locuinte in Voluntari

20 iunie 2008, ora 13:09, autor(i): Cristina Mihai   | 14 comentarii publicate
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Ansamblul rezidential Artemis cuprinde 261 de locuinte
Ansamblul rezidential Artemis cuprinde 261 de locuinte
Dezvoltatorul imobiliar RCC Grup a vandut din martie 2007 pana in prezent peste 250 de locuinte amplasate in 3 ansambluri rezidentiale din Voluntari, au declarat, pentru DailyBusiness, reprezentantii companiei.

Pretul mediu de vanzare in cadrul proiectului este 1.000-1.100 euro pe metru patrat construit, publicul tinta al ansamblurilor rezidentiale dezvoltate de companie fiind familiile cu venituri cuprinse intre 800 si 1.500 euro pe luna.

Compania a vandut circa 95% din cele 177 de locuinte ale ansamblului rezidential Hydra Residence, lansat pe piata in martie 2007. Proiectul Hydra a fost finalizat. Livrarea tuturor locuintelor si amenajarea exterioara vor fi finalizate in aproximativ o luna.

Din proiectul rezidential Athos, lansat in decembrie 2007, compania a vandut 60-65% din cele 134 de apartamente, care vor fi finalizate pana in iarna lui 2008.In aprilie 2008, RCC a demarat cel de-al treilea ansamblu rezidential in Voluntari, denumit Artemis Residence. In cadrul acestui proiect, care va fi finalizat in ultima parte a anului 2009, au fost deja demarate rezervarile, cateva locuinte fiind contractate.

Reprezentantii companiei nu au precizat valoarea totala a investitiei in aceste proiecte.

Compania RCC a mai construit un ansamblu rezidential, denumit Jupiter Residence, in zona Piata Sudului din Capitala. Acesta a fost finalizat si livrat anul trecut, iar in prezent mai sunt disponibile la vanzare cateva locuinte, unde compania a avut birourile, si penthouse-urile, care au fost scoase la vanzare de curand.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Cristi a spus:
14/07/2008 13:56
Mai dureaza cel putin 2-3 luni pana o sa se termine complexul Hydra desi termenul de predare era de 30 aprilie, adica o abatere normala pentru romania de circa 6 luni.
 
dan a spus:
14/07/2008 17:45
Cum poate cineva sa minta si sa afirme ca ansamblul Hydra a fost finalizat, din moment ce nici un proprietar nu se poate muta inca din cauza lipsei utilitatilor ? Exista foarte multe probleme la Hydra Residence. Inca se mai lucreaza pe santier si probabil va mai dura 2-3 luni pana cand proprietarii se vor putea muta in apartamente. Se solicita de catre firma constructoare sume mari de bani pentru racordarea la utilitati (gaze naturale), desi initial s-a promis ca apartamentele vor beneficia de toate utilitatile. De asemenea calitatea lucrarilor efectuate a nemultumit mai multi proprietari care acum se gandesc sa actioneze in judecata firma RCC. Asa ca ar fi bine sa nu mai credeti tot ceea ce declara reprezentantii RCC si sa cititi discutiile de pe forumul proprietarilor Hydra Residence pentru a constata cu ce probleme se confrunta acestia.
 
Laura Sima a spus:
16/07/2008 14:52
In urma comentariilor postate, ne simtim datori sa oferim celor interesati cateva precizari.
Prin contract s-a stabilit ca apartamentele vor avea toate instalatiile executate (apa, canalizare, electricitate, gaz, telefon, cablu, internet), iar Ansamblul va fi racordat la toate utilitatile mentionate. Eventualele intarzieri in furnizarea utilitatilor nu sunt opozabile companiei RCC Group SA si au drept cauza principala intarzierile datorate semnarii contractelor individuale ale proprietarilor cu furnizorii.
Complexul rezidential Hydra este conectat la toate utilitatile specificate in contract, toate racordurile fiind facute. Astfel, in present, reteaua de apa si canalize functioneaza in toate cele patru blocuri, peste 50% de contori individuali pentru energie electrica sunt deja montati. In ceea ce priveste instalatia de conectare la reteaua de gaze naturale, aceasta este finalizata, iar pentru 3 blocuri din cele 4 ale complexului este deja receptionata, asteptandu-se punerea in functiune efectiva.
Sumele solicitate de compania noastra (pentru avize, acord acces, contract de racordare, contract de furnizare si contract de punere in functiune) reprezinta taxe stabilite de furnizoriul local de gaz, iar colectarea acestora de catre RCC Group SA a fost impusa de catre acesta.
Libertatea de exprimare este un drept fundamental si garantat prin Constitutie, insa consideram gratuita afirmatia “calitatea lucrarilor efectuate a nemultumit mai multi proprietari” si dorim sa ii invitam pe toti cei interesati sa ne contacteze pentru a le pune la dispozitie informatii fundamentate, detaliate si corecte privind lucrarile executate de firma noastra. Precizam faptul ca peste 90% dintre apartamentele contractate au fost deja predate proprietarilor de drept incepand inca din luna martie a acestui an, pe baza unui proces verbal, restul de 10% fiind in proces de predare.
Le multumim proprietarilor care deja s-au mutat si locuiesc in ansamblul rezidential Hydra si ne cerem scuze pentru faptul ca vor trebui sa ne mai suporte o scurta perioada de timp pentru a finaliza amenajarea spatiului verde.
 
RCC client a spus:
16/07/2008 22:40
Afirmatia de mai sus contine multe dezinformari.
Publicitate asta ne omoara. Cel mai bine se vede la fata locului.

P.S. daca cineva s-a mutat in santier e ori prea disperat ori un excentric :D
 
Catalin a spus:
16/07/2008 23:12
sunt unul din proprietarii de apartament in Hydra si va pot spune ca lucrurile nu stau deloc cum sunt descrise de doamna Laura sau de articolul de mai sus. Eu ma gandesc serios sa initiez actiune in justitie celor de la RCC pentru mai multe motive:
1. Nu locuiesc acolo desi incepand cu 30 aprilie trebuia sa se intample acest lucru.
2. Nu avem inca utilitati si in mare parte este vina RCC-desi ei arunca pisica in curtea altora stim exact cum sta treaba.
3. Au angajat la negru cei mai slabvi meseriasi pe care i-am intalnit vreodata si asta se simte in calitatea lucrarilor: nu avem vata de sticla in peretii de rigips, reteaua electrica trebuie modificata pentru ca nu sunt toate firele, calitatea montajului caloriferelor si a tevilor este execrabila si samd.
Din punctul meu de vedere sunt dezamagit de RCC mai ales ca dupa ce ca au intarziat deja 3 luni au avut tupeul sa ne spuna ca doar apartamentele aveau termen 30 aprilie nu si spatiile comune...In plus pentru gaze s-a solicitat spaga 12 mil pentru cei de la COVI. Daca va ganditi sa cumparati de la ei...think again!
Multumesc
 
Pagini: 123
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 27 Octombrie 2021, 00:01
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter