- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

S-au finalizat lucrarile la Obor Towers. 45% din apartamente au fost vandute

30 Jun, 14:54 • Redactia DailyBusiness
Compania Obor Towers, membra a grupului Digal Investment, a anuntat miercuri ca a finalizat lucrarile la ansamblul rezidential Obor Towers din Bucuresti, fiind deja vandute 55 dintre cele 125 de apartamente.
S-au finalizat lucrarile la Obor Towers. 45% din apartamente au fost vandute

„Dezvoltatorul se afla in plin proces de livrare, cei care au primit deja locuintele le amenajeaza, iar ansamblul va fi locuit incepand cu 1 iulie 2010”, se arata in comunicatul companiei.

Constructiile pentru Obor Towers au inceput in martie 2008 si au fost finalizate in decembrie 2009 pentru prima faza si in aprilie 2010 pentru cea de-a doua faza. In acest moment, dezvoltatorul se afla in plin proces de livrare.

„Cel mai mic pret din Obor Towers este de 63.800 + TVA pentru o garsoniera, iar cel mai mare este de 194.500 + TVA, pentru un apartament cu 4 camere”, a precizat Ion Catutoiu, reprezentant al agentiei de consultanta imobiliara Real Time.

Ansamblul rezidential Obor Towers a necesitat o investitie totala de 12,5 milioane de euro si este printre putinele din Bucuresti finalizate la termenul anuntat initial.

Digal Investments & Holdings este o companie listata la bursa din Tel Aviv si a dezvoltat importante proiecte rezidentiale, de office si de retail, in Israel si in Europa. Omul de afaceri Hai Solomon a dezvoltat, in parteneriat, alte 6 proiecte rezidentiale in Romania.

Conform acestuia, investitiile in Romania vor continua pentru multi ani de-acum inainte.