- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Spatiile de birouri Sun Offices vor fi inaugurate in vara anului 2010

17 Dec, 14:53 • Redactia DailyBusiness
Sun Offices, spatiile de birouri din cadrul Sun Plaza Shopping Center, urmeaza sa fie finalizate in vara anului 2010, la cateva luni dupa deschiderea Sun Plaza din februarie, a anuntat, joi, compania.
Spatiile de birouri Sun Offices vor fi inaugurate in vara anului 2010

Inchirierea spatiului a inceput deja si se realizeaza exclusiv de catre compania CBRE Eurisko.

Spatiile de birouri Sun Offices sunt construite deasupra centrului comercial. Cladirea de birouri va fi compusa din 3 etaje cu o suprafata inchiriabila de 9.800 metri patrati. Intreg spatiul poate gazdui intre 700 si 1.000 de persoane, in functie de conceptul de compartimentare al fiecarui chirias, se arata in comunicat.

Sparkassen Immobilien AG, proprietarul Sun Plaza Shopping Center, este listat la Bursa din Viena de 22 de ani, fiind cea mai veche companie de investitii imobiliare din Austria. Compania investeste pe termen lung in proprietati rezidentiale, birouri, hoteluri si spatii comerciale in Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Croatia, Ungaria, Romania si Bulgaria.

La 30 septembrie 2009, valoarea totala a portofoliului era de 1,839 miliarde euro, iar suprafata inchiriabila totala de 1,515 milioane metri patrati.