- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Dezvoltatorul imobiliar George Padure: \”Am cerut insolventa, este mai bine asa\”

03 Nov, 00:01 • Redactia DailyBusiness
Dezvoltatorul imobiliar Sigma Proiect Development, detinut de omul de afaceri George Padure si un grup de investitori belgieni, a solicitat intrarea in insolventa, potrivit datelor de pe Tribunalul din Bucuresti.
Dezvoltatorul imobiliar George Padure: \Am cerut insolventa, este mai bine asa\

„Este o strategie de intarziere a platii datoriilor. In aceasta perioada este mai bine asa”, a explicat omul de afaceri George Padure, pentru DailyBusiness.ro, motivul cererii de insolventa.

Intrebat care este valoarea datoriilor pe care le are firma, Padure a raspuns ca sunt datorii „prezente si viitoare”.

In ceea ce priveste proiectul rezidential pentru dezvoltarea caruia s-a infiintat compania, Padure a raspuns scurt: „mai stam”.

Cererea de deschidere a procedurii de insolventa a fost inregistrata la Tribunal in data de 29 septembrie, iar primul termen de judecata a avut loc pe 1 octombrie.

Padure a declarat in noiembrie anul trecut pentru DailyBusiness.ro ca a oprit constructia proiectului rezidential Sigma Residence & Gardens din Capitala, ca urmare a blocarii vanzarilor de locuinte, in contextul crizei.

Proiectul reprezinta o investitie de 210 milioane euro si va cuprinde 1.700 de locuinte, fiind amplasat langa Lacul Plumbuita.