REAL ESTATE

The Advisers/Knight Frank: Cererea va depasi oferta de birouri din Capitala in urmatorii 2 ani

27 octombrie 2010, ora 17:49 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Cererea de spatii de birouri va depasi in urmatorii 2 ani oferta de pe piata, ca urmare a diminuarii considerabile a numarului centrelor de birouri aflate in constructie, potrivit estimarilor din studiul de piata pe S1 al agentiei imobiliare The Advisers/Knight Frank.
Ca urmare a dificultatilor de obtinere a finantarii, singurele proiecte care vor demara pe piata bucuresteana in urmatorii 2 ani sunt cele care pot sa vor avea un grad suficient de pre-contractari inainte de demararea constructiei. Cum niciun proiect mare de birouri nu a inceput in acest an sansele ca in piata sa fie livrate spatii noi sunt mici.

Prin urmare, analistii companiei de consultanta imobiliara sustin ca multe din cladirile inaugurate in acest an probabil vor gasi chiriasi pentru spatiile care sunt inca goale in prima parte a anului viitor.

Situatia de pe piata si scaderea numarului de spatii de birouri disponibile ar putea crea oportunitati pentru dezvoltarile speculative de proiecte de birouri in 2011, potrivit studiului.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 27 Septembrie 2021, 07:08
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter