REAL ESTATE

Tiriac Imobiliare face angajari, in ciuda crizei

02 decembrie 2008, ora 17:37   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Real_Estate_.jpgmica.jpg
Tiriac Imobiliare si-a propus sa atraga in cadrul echipei sale noi specialisti din domeniul imobiliar, recunoscuti in plan national si international pentru experienta lor, contextul economic fiind unul prielnic acestei decizii, a anuntat conducerea companiei.
"Ne-am propus sa dezvoltam proiecte imobiliare ambitioase, atat de tip rezidential, cat si comercial si, pentru acest lucru, avem nevoie de noi oameni implicati, seriosi, cu experienta", a declarat Ion Alexandru Tiriac, reprezentantul actionariatului in cadrul Tiriac Imobiliare.

"In acest sens, vizam completarea echipei existente si atragerea in companie, pe toate nivelele de business, a unor profesionisti competenti, cu minimum 5 ani experienta in domeniul imobiliar, obisnuiti cu termene limita stranse si avand abilitati rafinate de negociere. Domeniile vizate sunt, in principal, arhitectura, constructiile si managementul de proiect, dar nici celelalte zone de business nu vor fi neglijate", a mai spus acesta.

Potrivit reprezentantilor Tiriac Imobiliare, contextul economic a fost, de asemenea, luat in seama, iar acestia sustin ca "intr-un moment cand piata stagneaza, companiile care beneficiaza de o strategie solida si de lichiditati pot fi motoare de dezvoltare pentru comunitatile in care isi desfasoara activitatea".Tiriac Imobiliare considera ca momentul atragerii de specialisti cu experienta este unul prielnic, apeland in acest sens la consultanti externi. De curand, Tiriac Imobiliare a incheiat un contract de consultanta cu compania Tecton Consulting, reprezentata de Bjarne Virenfeldt, specialist recunoscut in plan international pentru proiectele de renume finalizate in ultimii 20 de ani.

La ora actuala, Tiriac Imobiliare dezvolta mai multe proiecte de tip rezidential, comercial sau mixt. Pana in anul 2010, valoarea totala estimata a investitiilor Tiriac Imobiliare este de 900 milioane euro.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ilie a spus:
03/12/2008 07:13
Bravo lor. Profitul tine cu cei curajosi si inteligenti, a caror viziune pe termen mediu si lung ii ajuta sa speculeze momentele de panica si blocaj psihic ale competitorilor.
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 07 Iulie 2020, 05:32
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter