- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Un nou mall reapare pe harta dezvoltarilor din Bucuresti: Centrul comercial de pe platforma Electroaparataj (Galerie Foto)

16 Mar, 14:05 • Redactia DailyBusiness
Real4You Immobilien a desemnat companiile Colliers International si DTZ Echinox ca agenti co-exclusivi pentru inchirierea proiectelor de retail dezvoltate de companie in Bucuresti, Targu Mures, Satu Mare si Focsani, ceea ce readuce in atentia publicului dezvoltarea anuntata inca din 2008 pe fosta platforma industriala Electroaparataj din Capitala.
Un nou mall reapare pe harta dezvoltarilor din Bucuresti: Centrul comercial de pe platforma Electroaparataj (Galerie Foto)

Practic, in acest moment incepe si preinchirierea proiectului din Bucuresti.

Anterior, de preinchirierea spatiilor detinute de Real4You se ocupa firma Krammer&Wagner.


Centrele comerciale din tara vor avea intre 18.000 mp si 22.000 mp fiecare si vor avea drept ancora un hipermarket sau un supermarket.

Proiectul Mega Mall din Bucuresti va fi amplasat la intersectia bulevardelor Iancului si Pantelimon, pe fosta platforma industriala Electroaparataj si va acoperi un perimetru (catchment area) in care locuiesc peste 1,2 milioane de bucuresteni.

Real4You Group este o companie activa in domeniul imobiliar inca de la infiintarea sa, in 1995, de catre Christian Rimpf si Klaus Reiederer. Principalul obiect de activitate al societatii este planificarea si dezvoltarea de proiecte imobiliare.

Initial, grupul a dezvoltat proiecte in Ungaria, Cehia si Slovacia. Intr-o a doua etapa, in urma cu cativa ani, compania a demarat proiecte in Romania si Bulgaria. In Romania, grupul a dezvoltat 21 magazine MiniMax si 3 parcuri de retail.

DTZ este o companie globala de consultanta imobiliara, cu birouri in 140 de orase din 42 de tari (acoperind Europa, Orientul Mijlociu si Africa, Asia Pacific si America). Compania ofera consultanta si expertiza personalizata investitorilor, dezvoltatorilor, ocupantilor din sectorul public si privat si consultantilor financiari.

Consultatul imobiliar Colliers International are peste 15.000 specialisti care lucreaza in 480 de birouri din 61 de tari.