REAL ESTATE

Un penthouse de peste 200.000 euro s-a vandut in Vama Veche

20 septembrie 2008, ora 00:01, autor(i): Cristina Mihai   | 7 comentarii publicate
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
O localitate traditional "minimalista", Vama Veche, a devenit destinatie rezidentiala de lux
O localitate traditional "minimalista", Vama Veche, a devenit destinatie rezidentiala de lux
Un timisorean a cumparat un penthouse de 215.000 euro in primul proiect rezidential din localitatea Vama Veche, din sudul litoralului romanesc, a spus, pentru DailyBusiness.ro, Daniela Muresan, directorul agentiei imobiliare Free-Land, agentul de vanzare al proiectului.
Proiectul, denumit Oasis Residence, va cuprinde 60 de apartamente, din care au fost contractate 8. Penthouse-ul vandut este cea mai scumpa locuinta din acest proiect.

"In general sunt clienti din tara, dar avem si un client din Italia, care a venit in Vama Veche si 's-a indragostit' de localitate", a spus Daniela Muresan.

Compania irlandeza RDI va investi 3,5 milioane euro in constructia ansamblului rezidential din localitatea Vama Veche.Dezvoltatorul irlandez a obtinut autorizatia de constructie pentru proiectul care va fi amplasat in fata complexului Marina Park, de la intrarea in localitate.

"Vama Veche a devenit o destinatie atragatoare pentru oameni cu venituri mari. Sunt oameni care isi petrec aproape tot anul in birou si atunci cad pleaca in vacanta vor sa stea intr-un loc dinamic", a explicat Muresan.

Reprezentantul Free-Land a adaugat ca sunt foarte multe persoane care isi achizitioneaza terenuri pentru case de vacanta in Vama Veche.

Preturile in cadrul acestui proiect sunt cuprinse intre 1.050 si 1.500 euro/mp.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
bogdan a spus:
20/09/2008 15:00
incet dar sigur distrugeti si spiritul din Vama! felicitari....deja au aparut aparate de dat cu pumnul, manelisti care cauta scandalul cu orice pret....frumoasa tara, pacat ca`i populata! sa aveti parte de multa 'sanatate'
 
csm a spus:
20/09/2008 16:00
bravo...stricati vama...
 
csm a spus:
20/09/2008 16:15
"Vama Veche a devenit o destinatie atragatoare pentru oameni cu venituri mari."......vama nu este o destinatie pentru cei cu venituri mari, ci este o statiune unde gasesti preturi mult mai mici decat in mamaia, neptun, olimp, jupiter sau chiar venus...dar, datorita celor ca Muresan, vama va deveni o statiune atragatoare doar pentru cei cu venituri mari....trist, nu?
 
popovici robert a spus:
22/09/2008 09:36
Cum de Daniela Muresan, directorul agentiei imobiliare Free-Land care, la expozitia imobiliara din Bucuresti sustinea ca Vama Veche e Gunoiul Litoralului, ca nu-i o investitie buna cand i-am adus la cunostinta de compania Real Consulting Group chiar nefiind din zona s-a ocupat cu succes de Vama Veche avand proiecte in derulare pentru o posibila colaborare. Lipseste cu desavarsire profesionalismul real estate occidental pe litoralul romanesc daca astfel de societati inca mai afirma ca ar avea loc in topurile agentiilor imobiliare.
 
Terra Romania a spus:
22/09/2008 16:43
Sincer sa fiu imi pare rau ca Vama a ajuns ce-a ajuns. Dar totodata realizez ca in ultimii cativa ani gradul de mediatizare al statiunii atinsese ceva cote. Initial era un refugiu din statiunile aglomerate dar era inevitabil ca dupa ce multi oameni au auzit de ea, sa se pastreze acelasi grad de "exclusivism" atribuit Vamii. Deci era inevitabil sa se intample si asa ceva. Dar ma bazez pe spiritul de descoperitori ai oamenilor si sigur vor gasi un substitut al Vamii in alta parte. Pace!
 
Pagini: 12
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 27 Octombrie 2021, 00:12
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter