TURISM, NEW MEDIA

30.000 euro pentru un portal video de promovare a zonelor turistice din Romania

18 mai 2009, ora 13:37, autor(i): Alex Goaga   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
VideoGuide-mica.jpg
Compania cu capital 100% romanesc Atlas Media Promotion SA a lansat, dupa o investitie de circa 30.000 euro, un portal video de promovare a zonelor turistice din Romania, VideoGuide.ro.
Practic, portalul permite vizualizarea in format video a anumitor regiuni ale tarii, utilizatorii primind astfel o imagine de ansamblu asupra locurilor pe care le-ar putea vizita - atractii turistice, hoteluri, restaurante, cluburi.

Clip-urile sunt realizate in-house, inscrierea fiecarei locatii (hotel, bar sau restaurant) fiind contra cost. O alta sursa de venit a companiei o constituie plasarea preferentiala pe portal a locatiilor deja inscrise. Investitia initiala urmeaza a fi amortizata pana la finele lui 2009, conform oficialilor companiei.

"Am lansat portalul acum o saptamana si in prezent promovam 10 atractii turistice si 19 locatii. Mai sunt 70 in lista de asteptare. Pentru mentinerea si dezvoltarea acestui proiect, lucreaza in prezent o echipa de 25 de oameni", a declarat pentru DailyBusiness.ro Mihai Gheza, PR si marketing manager al companiei.Fondatorii serviciului isi propun sa acopere toate orasele mari si principalele atractii turistice din Romania in urmatoarele 6 luni, orientandu-se apoi catre tarile din Balcani si imprejurimi (Bulgaria, Ungaria, Grecia). Pe plan national filmarile au inceput in Bucuresti si Brasov.

Atlas Media Promotion SA nu detine nici un alt proiect momentan si are capital 100% romanesc. Compania numara 5 actionari persoane fizice. Emanoil Serban, directorul general al firmei, detine 40% din titluri.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
marius a spus:
20/05/2009 01:55
foarte tare site-ul
felicitari!!! nota 10!
 
Articole similare
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 27 Octombrie 2021, 00:30
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter