TURISM

Angajatii Tarom renunta la greva generala de solidaritate de luni si fac greva japoneza

27 mai 2010, ora 16:16 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Angajatii Tarom au renuntat la greva de solidaritate de luni, deoarece nu s-au strans semnaturile necesare pentru acest protest, urmand sa faca in 31 mai o greva japoneza si sa decida ulterior data grevei generale, daca le vor scadea salariile cu 25%.
Secretarul general al Sindicatului din Tarom, Aurel Curdov, a declarat joi ca salariatii companiei nu mai pot organiza luni, 31 mai, greva generala de solidaritate cu ceilalti bugetari, deoarece nu s-au strans inca semnaturile necesare acestui protest, urmand sa poarte pe tot parcursul zilei o banderola alba pe mana, potrivit Mediafax.

"Facem greva japoneza luni, cursele se vor desfasura normal si vom decide data grevei de solidaritate de o zi, fiind obligati sa anuntam admnistratia cu 48 de ore inainte", a spus Curdov.

Liderul sindical a precizat ca unora dintre angajati le este frica sa semneze pentru declansarea grevei, pentru ca au fost amenintati.Curdov a explicat ca s-a renuntat la greva de solidaritate anuntata pentru luni si pentru ca Tarom este intr-o situatie financiara "nu tocmai buna", din cauza curselor anulate in perioada norului vulcanic.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 20 Mai 2022, 20:44
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter