TURISM

Avioanele companiei Malev nu mai zboara

03 februarie 2012, ora 11:39 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
poza.jpg
Compania aeriana ungara Malev si-a intrerupt toate operatiunile vineri incepand cu ora locala 06:00, dupa circa 66 de ani de activitatea continua, relateaza presa internationala.

Boardul conducator al operatorului aerian a decis sistarea activitatii pentru a reduce pierderile financiare, dupa ce Comisia Europeana a cerut Malev sa returneze statului ungar circa 38 miliarde de forinti (130 milioane euro), considerati a fi ajutoare ilegale. Suma este echivalenta cu veniturile companiei pe 2010.

Compania are 2.600 de angajati si o flota de 22 de avioane.

Malev a afirmat ca pasagerii cu bilete deja cumparate vor fi informati de angajati ai departamentului de relatii cu clientii in legatura cu aranjamente alternative de calatorie si eventuale compensatii.Pe de alta parte, Ministerul ungar al Dezvoltarii Nationale a anuntat marti ca executivul de la Budapesta ia toate masurile necesare pentru a se asigura ca toti pasagerii Malev vor fi in siguranta indiferent de circumstante.

Malev genera 40% din cifra de afaceri a aeroportului international din Budapesta.

Din Romania, Malev zbura de pe aeroporturile din Bucuresti (Henri Coanda), Iasi, Cluj si Targu Mures, spre destinatii ca Amsterdam, Copenhaga, Hamburg, Roma, Stockholm, Bruxelles, Budapesta, Londra, Paris, Frankfurt.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 19 August 2022, 20:38
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter