TURISM

Bali, cea mai solicitată destinație exotică de către turiștii români în ianuarie

09 ianuarie 2017, ora 01:25 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
bali1.jpg
Tot mai mulți români aleg să călătorească în sezonul rece și caută, în special, ţările calde. Cea mai solicitată destinație exotică de către turiștii români, pentru luna ianuarie, este Bali, iar bugetul mediu alocat pentru o vacanţă de 10 nopţi la 4 stele în această insulă se ridică la 1.400 de euro de persoană.

Temperaturile ridicate și frumusețea locurilor îi determină pe turiștii români care merg în concedii în străinătate, în luna ianuarie, să aleagă destinațiile exotice. În topul preferințelor din această lună se regăsește mica insulă din Indonezia, Bali, deja consacrată în rândul românilor, potrivit datelor Paravion, cea mai mare agenție de turism online din România.

Cei care călătoresc aici cheltuiesc circa 1.400 de euro de persoană pe o vacanţă ce include biletul de avion dus-întors, transferul de la aeroport şi cazarea pe 10 nopţi, cu mic dejun inclus, la un hotel de 4 stele.

„Românii care au ales să călătorească în plină iarnă în afara continentului cu un buget mai redus și-au îndreptat atenția către destinații precum Dubai, unde o vacanţă de 7 nopţi la un hotel de 3 stele, cu bilete de avion incluse, costă, în medie, 600 de euro de persoană”, declară Remus Vișan, Director General al Paravion.Potrivit acestuia, există un număr ridicat de turişti care profită de perioada de imediat după Sărbători pentru a călători inclusiv în destinaţii exclusiviste, precum Maldive. Astfel, plătesc, în medie, circa 2.000 de euro de persoană pentru un pachet ce acoperă transportul cu avionul dus-întors, transferul de la aeroport şi retur, respectiv 7 nopţi de cazare la hotel de 4 sau 5 stele.

De asemenea, şi apetitul românilor pentru city break-urile europene se păstrează și în luna ianuarie. Astfel că, în topul destinațiilor preferate de către turiști se regăsesc marile metropole precum Amsterdam, Munchen, Paris și Viena. Majoritatea plecărilor către aceste destinații au loc în prima jumătate a lunii ianuarie, iar durata medie de călătorie este de 3-4 zile.

„Cei care îşi doresc un city break în Europa cu un buget mai redus pot opta pentru biletele de avion cu plecare către orașe precum Roma, Milano, Torino, Berlin, Atena sau Istanbul, acestea fiind cele mai ieftine destinații disponibile pentru luna ianuarie”, adaugă reprezentantul companiei. Conform datelor Paravion, cel mai ieftin bilet de avion cu destinație europeană care s-a rezervat pentru luna ianuarie este unul de pe ruta București - Roma, la prețul de 29 de euro.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
ex: ipopescu@yahoo.com
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Materialele zilei din TURISM
21 aprilie 2017, ora 13:15 in Turism | 387 vizualizari | 0 comentarii
Opt destinatii alternative pentru escapada de 1 mai
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Ultima ora
Marti, 25 Aprilie 2017, 15:34
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter