TURISM

Blue Air a extins serviciul de check-in online gratuit

22 septembrie 2011, ora 10:50   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
avion.jpg
Compania Blue Air a introdus sistemul gratuit de check-in online pentru zborurile cu plecare din Barcelona, Nisa, Larnaca, Malaga, Valencia, urmand ca in curand sa fie disponibil pentru majoritatea destinatiilor Blue Air.

Serviciul va putea fi folosit de catre pasageri cu maxim 14 zile inainte de data plecarii si pana la trei ore inainte de ora decolarii. La finalul procesului de check-in online pasagerii trebuie sa tipareasca cartea de imbarcare, cu care se vor prezenta la aeroport.

Astfel se reduce timpul de asteptare in aeroport, iar persoanele care calatoresc doar cu bagaj de mana se vor prezenta direct la poarta de imbarcare, cu 60 de minute inainte de decolare. Pasagerii cu bagaje de cala se vor prezenta cu 90 de minute inainte de zbor la biroul de inregistrare bagaje.

Blue Air va introduce de la 3 octombrie o taxa de check-in la aeroport, valabila pentru plecarile din Barcelona, Nisa, Larnaca, Malaga si Valencia. Calatorii care fac check-in in aeroport vor plati 5 euro in momentul rezervarii, la agentiile Blue Air si partenere sau prin Call Center, iar cei care fac check-in in aeroport inainte de plecare vor plati 10 euro.Pasagerii care si-au cumparat bilete pe rutele Larnaca-Bucuresti, Larnaca-Bacau, Nisa-Bucuresti, Malaga-Bucuresti, Valencia-Bucuresti, Barcelona-Bucuresti si Barcelona-Bacau inainte de 19 septembrie nu vor plati taxa de check-in in aeroport.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
un calator a spus:
23/09/2011 14:22
Ce smecheri dar nu spune nimeni ca daca nu ai chekinul vei plati de acum 10 eur in aeroport, de fapt asta e toata smecheria , sa vezi erori de acuma la chekin etc....!
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 25 Octombrie 2021, 07:26
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter