- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Blue Air neaga ca se afla in executare silita: „Din februarie am redus semnificativ debitele”

02 Aug, 11:26 • Redactia DailyBusiness
Compania aeriana low-cost Blue Air nu se afla in executare silita asa cum arata datele publicate de Agentia Nationala de Administrate Fiscala (ANAF), iar din februarie compania a inceput sa efectueze plati care au redus semnificativ debitele, a declarat miercuri directorul general Blue Air, Sherif Ussama.
Blue Air neaga ca se afla in executare silita: Din februarie am redus semnificativ debitele

Potrivit datelor ANAF, Blue Air, Carpatair si Tarom se afla pe lista datornicilor la bugetul de stat. Blue Air avea la sfarsitul lunii iunie datorii de peste 5,83 milioane lei la bugetul de stat.

„Compania Blue Air nu se afla in procedura de executare silita pentru datorii la bugetul de stat. ANAF, conform procedurii obisnuite, a notificat companiei sume reprezentand accesorii calculate pentru perioada 25.07.2010-04.05.2012. In realitate, incepand cu luna februarie anul curent, in baza intelegerii dintre conducerea ANAF si cea a companiei Blue Air, s-au efectuat plati care au redus semnificativ debitele. Acestea vor fi complet reglate ca urmare a punerii in aplicare a prevederilor legale privind cesionarea de creante bugetare intre companii”, a declarat Sherif Ussama pentru [url= http://www.agerpres.ro/media/index.php/economic/item/139977-Blue-Air-Compania-nu-se-afla-in-executare-silita-din-februarie-am-redus-semnificativ-debitele.html ]Agerpres[/url].