TURISM

British Airways aduce la Otopeni imbarcarea prin telefonul mobil

26 septembrie 2011, ora 13:20 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
britishairways.jpg
Clientii British Airways care vor calatori de pe Aeroportul International Henri Coanda pot obtine cartea de imbarcare prin intermediul telefoanelor mobile, incepand din 27 septembrie 2011.

Posesorii de smartphones cu sistemele de operare iPhone, Blackberry, Android si Windows mobile 7, cu acces la internet, vor putea urca la bordul aeronavelor British Airways pe baza unei carti de imbarcare electronica afisata pe telefonul mobil.

Pasii necesari pentru a obtine cartea de imbarcare direct pe telefonul mobil sunt urmatorii:

1. Descarcati aplicatia BA App pe telefonul mobil. Aceasta va permite sa vizualizati informatii in timp real despre zborurile British Airways, orarul acestora, sa procesati check-in-ul direct de pe telefon, etc.
2. Din aceasta aplicatie, accesati contul de Executive Club pentru a vizualiza toate zborurile British Airways care urmeaza sa fie efectuate (utilizatorii de iPhone care nu sunt membrii Executive Club pot opta pentru vizualizarea unei rezervari individuale).3. Primul zbor (cronologic) va fi afisat pe ecranul telefonului. Daca membrii Executive Club nu pot vizualiza acest zbor, acestia trebuie sa selecteze optiunea View all my bookings, apoi Add a booking.

4. Atunci cand va fi afisat acest zbor, selectati optiunea Check in/ Get boarding pass.

5. Daca nu ati efectuat procedurile de check-in, vi se va solicita sa faceti acest lucru in cel mai scurt timp posibil. Dupa ce ati finalizat aceasta procedura, cartea de imbarcare va fi afisata pe ecranul telefonului. Selectand optiunea Show, veti putea vizualiza cartea de imbarcare in orice moment.

6. Daca ati facut deja procedurile de check-in si cartea de imbarcare este disponibila, aceasta va fi descarcata automat pe telefonul mobil.
Cartea de imbarcare va putea fi vizualizata accesand sectiunea My Flights din meniul My boarding passes, se poate stoca in aceasta sectiune si vizualizata fara a fi conectat la Internet. Aceasta va fi salvata pana cand clientul o va sterge din telefon.

Aplicatia BA App poate fi descarcata de oricine, insa doar membrii Executive Club care au furnizat detaliile lor prin accesarea contului de membru pot obtine si utiliza cartea de imbarcare pe mobil. Clientii British Airways care nu sunt membrii Executive Club, dar doresc sa beneficieze de avantajele serviciului de Mobile Boarding Pass, se pot inregistra ca membrii pe www.ba.com. In momentul in care numarul de membru Executive Club a fost adaugat in rezervarea lor, acestia pot accesa cartea de imbarcare pe telefonul mobil.

Compania aeriana British Airways are o retea de rute ce acopera peste 150 destinatii din 75 tari, transportand anual aproximativ 36 milioane de pasageri in toata lumea.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 28 Ianuarie 2022, 10:59
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter