TURISM

Cand reia Tarom zborurile pe ruta Bucuresti-Beijing

24 martie 2014, ora 18:07 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
tarom.jpg
Tarom va relua, posibil in iunie sau iulie, zborurile pe ruta Bucuresti-Beijing-Bucuresti, iar autoritatile chineze vor acorda sprijin ca procedurile sa fie gata rapid avand in vedere ca multi turisti si oameni de afaceri din China sunt interesati sa vina in Romania, a anuntat vicepremierul Dragnea.

Linia aeriana Bucuresti-Beijing si retur a fost sistata in 2003, din ratiuni economice.
Aflat la Beijing, Dragnea s-a intalnit cu vicepremierul chinez Zhang Gaoli, cu care a discutat si problema traficului aerian intre Romania si China.

"Un subiect pe agenda de discutii l-a reprezentat redeschiderea liniei aeriene Bucuresti-Beijing. Domnul vicepremier a fost informat ca Tarom a trimis toate solicitarile necesare. M-a asigurat ca, intr-un timp foarte scurt, autoritatile competente din China vor trimite raspunsul oficial si vor invita Tarom sa poarte discutiile finale in ceea ce priveste orarul de decolare si aterizare", a anuntat Dragnea, citat de Mediafax.

"Daca toate procedurile se desfasoara asa cum am fost asigurat astazi, undeva in luna iunie-iulie am putea veni in China cu un zbor direct de la Bucuresti la Beijing. Speram sa se intample lucrul asta, cei de la Tarom sunt pregatiti si cred avem foarte mari sanse ca, in iunie-iulie, sa aiba loc primul zbor intre Romania si Beijing", a spus Dragnea.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 22 Martie 2019, 23:11
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter