- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Carpatair: Crestere cu 20% a cifrei de afaceri in primul semestru

26 Jul, 11:31 • Redactia DailyBusiness
Carpatair, compania aeriana full-service cu hub la Timisoara, a inregistrat o crestere de 20% a cifrei de afaceri si de 10% a numarului de pasageri transportati pe zboruri regulate in primul semestru al anului fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Carpatair: Crestere cu 20% a cifrei de afaceri in  primul semestru

Compania a raportat de asemenea si o crestere de 6% a gradului de ocupare pe primul semestru al anului.

„Cresterea inregistrata in prima parte a anului 2010 arata o usoara revenire a industriei aviatice. Pentru al doilea semestru al anului, datorita investitiilor realizate in extinderea bazei operationale din Bucuresti si Craiova prin introducerea de noi curse directe spre Italia, ne asteptam la o imbunatatire a acestor indicatori”, a declarat Paula Ardelean, vice-presedinte marketing & vanzari in cadrul Carpatair.

Infiintata in 1999, Carpatair opereaza in prezent pe 10 aeroporturi interne si 18 aeroporturi externe. Numarul total al zborurilor regulate operate de companie este de peste 340 de zboruri pe saptamana spre 30 de destinatii din 6 tari.

Carpatair a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de circa 65 milioane euro, in scadere cu 20% fata de 2008, a anuntat compania.