TURISM

Cazare mai scumpa pe litoral, de anul viitor

06 septembrie 2012, ora 16:08 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
litoral extra.jpg
Tarifele la cazare pe litoral vor creste anul viitor in medie cu 7%, dupa trei ani de stagnare si un sezon foarte bun in acest an, hotelierii invocand scumpirea utilitatilor si a combustibilului in 2012 si 2013.

öHotelierii au sacrificat profiturile pentru a mentine circulatia turistica, iar toate majorarile de preturi ale utilitatilor si alimentelor din ultimii trei ani au fost suportate de hotelieri. Cresterea TVA de la 19% la 24%, devalorizarea euro, majorarea pretului combustibilului pentru incalzirea apei, cresterile salariale, toate acestea au fost suportate de hotelieri", a declarat Dragos Raducan, vicepresedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR), citat de Mediafx.

FPTR solicita Guvernului sa reduca TVA de la 24% la 9% si la serviciile de masa vandute la pachet cu cazarea, asa cum se practica in toate tarile europene.

In prezent, serviciile de cazare cu mic dejun au TVA redus la 9%. Pentru masa de pranz si cea de seara din hoteluri, taxa pe valoare adaugata este 24%.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 28 Ianuarie 2022, 10:43
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter