TURISM

Cele mai ieftine zboruri de linie în Europa, Asia, America şi Africa

07 septembrie 2016, ora 23:47 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
zbor_paravion.jpg
Românii care vor să zboare ieftin cu companii de linie, în Europa, Asia, America sau Africa, pot profita de ultimele oferte KLM, Alitalia şi Airfrance. Cei care achiziţionează bilete până la mijlocul lui septembrie, pot zbura dus-întors la Roma, Amsterdam sau Stockholm cu mai puţin de 130 euro, respectiv New York sau Montreal cu circa 600 euro, arată datele Paravion, cea mai mare agenţie de turism online din România.

Conform informaţiilor Paravion, cea mai mare agenţie de turism online din România şi una dintre cele mai importante din Europa Centrala şi de Est, turiştii care vor să vizite cele mai căutate destinaţii din Italia, au la dispoziţie promoţiile Alitalia, valabile până pe 19 septembrie.

Un zbor de linie dus-întors până la Roma, cu taxe de aeroport incluse, ajunge la 92 euro, în timp ce călătoriile dus-întors spre Milano, Napoli, Veneţia, Verona sau Bologna încep de la 123 euro, cu taxele de aeroport incluse.
Cei care îşi planifică zboruri către alte detinaţii europene, din Franţa, Olanda, Suedia, Germania sau Marea Britanie, pot profita de preţurile promoţionale din ofertele KLM şi Air France, valabile până la 15 septembrie.

Astfel, pot zbura cu Air France până la Paris cu 160 euro (bilet dus-întors, cu taxe de aeroport incluse), sau cu KLM până la Hamburg şi Stockholm cu 137 euro pentru un bilet tur-retur, cu taxe incluse.“Călătoriile au devenit o obişnuinţă pentru turiştii români, iar companiile aeriene de linie au grijă să vină în permanenţă cu zboruri accesibile, care ţin cont de preferinţele călătorilor. Septembrie este o lună foarte bună pentru vânzările de bilete. Vine imediat după perioada estivală, turiştii au apetitul concediului abia încheiat, iar dacă găsesc o ofertă accesibilă spre o destinaţie din lista lor de preferinţe, o vor rezerva”, declară Remus Vișan, Directorul General Paravion.

Potrivit acestuia, toate cele trei companii aeriene de linie, KLM, Alitalia şi Air France, au în oferta de septembrie inclusiv bilete accesibile către destinaţii din afara Europei.

Zborurile Alitalia dus-întors către Casablanca, cel mai mare oraș și port al Marocului, pornesc de la 240 euro, spre Beijing – de la circa 500 euro pentru un bilet dus-întors, în timp ce un zbor dus-întors cu destinația Rio de Janeiro costă circa 670 euro.
Air France are în oferta de septembrie, valabilă până la data de 15 a lunii, în limita locurilor disponibile, destinații precum Tokyo, Bangkok, Kuala Lumpur, New York, Montreal sau Punta Cana, cu prețuri între 500 și 740 euro pentru bilete dus-întors, cu taxe de aeroport incluse.

Printre destinațiile din afara Europei cu prețuri promoționale la KLM, valabile tot până la 15 septembrie, sunt Shanghai, Manila, Bali, Miami, Toronto, San Francisco, Zanzibar sau Kilimajaro, cu bilete dus-întors între 480 și 680 euro de persoană.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
ex: ipopescu@yahoo.com
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Materialele zilei din TURISM
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Ultima ora
Miercuri, 20 Iunie 2018, 00:33
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter