TURISM

Christian Tour relanseaza charterele cu plecare din Cluj catre destinatiile de vara

02 aprilie 2014, ora 15:38 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
avion.jpg
Compania Christian Tour anunta relansarea charterelor cu plecare de pe Aeroportul din Cluj-Napoca catre insulele grecesti Creta, Corfu, Rhodos, precum si catre Antalya si Palma de Mallorca.

ôCa urmare a cererii mari, dar si pentru a veni in intampinarea turistilor din zona Ardealului, am ales sa continuam sa operam zboruri de pe Aeroportul din Cluj. Astfel, in perioada 1 iunie-2 octombrie ne asteptam ca de pe Aeroportul din Cluj sa calatoreasca cu charterele agentiei noastre peste 11.000 de turisti din localitate sau din orasele apropiateö, a declarat Marius Pandel, CEO Christian Tour.á

Pentru turistii din: Sibiu, Alba Iulia, Turda, Targu Mures, Bistrita, Satu Mare, Baia Mare, Deva si Oradea, compania ofera transferuri catre charterele din Cluj, conform cu orarul de zbor al acestora. Toate charterele amintite sunt directe.

Agentia opereaza din Cluj si plecari cu autocarul catre destinatii precum: Riviera Olimpului, Halkidiki, Nei Pori, Bulgaria, Thassos, Kusadasi.In ceea ce priveste frecventa, atat zborurile, cat si autocarele sunt planificate la o plecare pe saptamana, cu exceptia charterului cu autocarul catre Bulgaria care are 2 zile de plecare/saptamana.

Christian Tour a inregistrat in 2013 o cifra de afaceri de 45 milioane euro, care o claseaza in top 3 agentii de turism din Romania. Activa de 17 ani in piata, compania are in acest moment 28 de agentii proprii in toata tara si 125 de angajati.

Printre agentiile parteneredin Cluj se numara Linea Blu Travel, Madison Travel, Tropikal Tours, Aerocenter.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 22 Martie 2019, 23:13
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter