TURISM

Compania aeriana flydubai intra pe piata din Romania

06 iunie 2012, ora 11:25   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Flydubai.jpg
Compania flydubai din Emiratele Arabe Unite va intra din 1 octombrie pe piata romaneasca, urmand sa opereze patru zboruri saptamanale directe Bucuresti-Dubai.

Compania aeriana isi extinde operarea in Europa de Est si Centrala, avand in total 15 destinatii in zece tari. In Romania, cele patru zboruri saptamanale vor incepe de la 1 octombrie, iar tarifele vor porni de la 440 euro, cu toate taxele incluse. Biletele pot fi cumparate incepand cu 15 iunie de pe site-ul companiei sau de la agentiile de turism.

Tarifele permit un bagaj de cabina de maximum 7 kilograme, o geanta de mana sau pentru laptop si un bagaj de cala de 20 kilograme. Un loc mai spatios in avion presupune un cost suplimentar de 21 euro, anunta Mediafax.

Cele mai recente statistici ale aeroportului din Dubai releva o crestere de peste 35% a vizitatorilor din Europa Centrala si de Est in primele patru luni ale anului 2012.Operatorul a inceput zborurile comerciale pe 1 iunie 2009 si, in mai putin de trei ani, si-a marit flota la 23 avioane Boeing 737-800NGs noi si a ajuns la peste 45 de destinatii.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Zboruri Bucuresti-Dubai a spus:
13/06/2012 14:12
Daca articolul este despre o companie si se mentioneaza ca "Biletele pot fi cumparate ... de pe site-ul companiei", nu credeti ca ar fi util sa puneti si adresa site-ului companiei? Astfel, oamenilor interesati le-ar fi mult mai usor sa dea click direct pe link si sa ajunga la ei pe site, pentru a vedea ce oferte au.
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 28 Ianuarie 2022, 10:30
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter